打印 上一主題 下一主題
收起左側

教你極速掘死嵐山龍!!!

首先要有....
裝備:[成套雷狼龍裝]
   [再加一把雷狼龍斬虎][最好升埋攻]
道具:[怪力種(最好就用鬼人g),強走藥or強走G,抵石]
任務開始啦~!!!

Step1:上去,去左邊采個大炮彈,等佢個頭一上黎就立即放大炮彈........................

Step2:立即用黃色果粒電阻彈射佢,因為你月早射就月早可以用笫二次.................

Step3之後做反step1既野,如果你作快可以在放多粒.............................

Step4:step2粒黃色電阻彈效力快冇既時候,
就好快手快腳咁搵個弩台射曬果10粒灰色電阻彈,
如果你苗得好就對住佢隻角射效率會更好............................

Step5:用完d灰彈之後可以係左邊1粒1粒咁采灰彈反黎用,但係我見義你跳樓
因為反到去之後可以立即係箱入面拎你未拎曬果10粒灰彈
上去再射.........

Step6:係前幾個步驟當中佢係有機會比你跳上去打佢,呢個時候就係發揮你自己既時候啦!
跳到上去,笫一次間去角位放對巨龍,兩粒放曬係同一個位,放完之後可以立即走 因為果兩舊爆彈係會自爆
搵出果兩個唔同其他肉色既地方,之後食怪力藥,食狂走,如果你地識玩斬虎既話,你地認該知道點出果招狂斬,
不過~我通常笫一下都會出劍氣解放,之後先用狂斬,打爆曬兩舊野之後仲可以掘多一陣石,掘完之後再斬,斬到佢張你彈飛時就等機會再上..............

Step7:呢part就係做反Step6d野,做到佢走為止............

點解要用雷狼龍裝?嵐山龍唔係怕冰架咩?
雷狼龍斬虎高攻過冰牙
雷狼龍裝有力量解放(狂都時中會之後只要你唔停落黎,跟住落黎咁多下都帶會心率,有利刃方便
雷強化,其實都叫加左少少攻
就係講住咁多先............
日後有d咩,我會再同大家分享~
回復

乜係叫雷狼龍咩? 唔係雷狼?
回復 支持 反對

首先要有....
裝備:[成套雷狼龍裝]
   [再加一把雷狼龍斬虎][最好升埋攻]
道具:[怪力種(最好就用鬼人g), ...
nowyiu 發表於 6-1-2011 01:27

煌黑斬左爽XD

乜係叫雷狼龍咩? 唔係雷狼?
軒裕 發表於 1-2-2011 06:46

係雷狼龍波
回復 支持 反對

嵐山龍好似係驚龍屬架喎~
回復 支持 反對