打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 支持台板!!!!港人加入吧!!!

關閉 [複製鏈接]
玩江湖遊戲當然係多人先好玩咖啦
我最鍾意好熱鬧既遊戲..既然大家都等左咁耐.
既然大家都咁鍾意呢隻遊戲,人氣就是力量,江湖好需要人氣既支持
本港人數小不但止,市面上仲有咁大量既online去分散個市場...
九陰個地圖係極大,舉個例:有三千人玩香港九陰(比特哂佢)
果三千人分散係九陰地圖既東南西北.
(假設我玩緊港板九陰我係某大街行走江湖時可能見到有真人玩家行過既時候我可能會對佢感覺有如一條慌廢村落,特然有生保人行過,我既感覺好奇囉.)講大左小小,會唔會係咁各bar打自行判斷.

我唔想一個江湖太冷清,加上比間xx代理...(番比有錢人玩啦)就算台板可能都一樣吸水.....
但係我程丸比錢落一個多人d玩既地方囉....至小開心丫..
玩遊戲冇非想求開心同求有d係現實生活上比唔到你既成功感同榮譽感姐,,,,港板比你玩到最勁右點!
可能來來去去咪右係同番果斑人玩.......呢d野港板隻隻遊戲都係咁咖啦!
可能台板最後都會某一斑人坐立江湖,,但至小多人...都證明好多人一齊努力過奮鬥過
同埋諗番起都有好開心既回憶.
我唔敢判死港板一定會小人玩 ,但係台板一定多過佢囉

香港人冇理由咁笨唔簡滙豐銀行簡花旗銀行丫嗎

一朵鮮花插在牛糞上

加入台板同台灣群雄割據一方或者同佢地並堅作戰 啦         

雖然香港代理我地玩係方便d
同埋各類活動的地都玩到....但係
都係果句,多人既江湖世界先好玩
我地支持台板!!!!港人加入吧!!!

演講完畢.......

這內容 不想引起罵戰成份,只因為........................我愛九陰真經
回復

邊個ser開先咪玩先lo
回復 支持 反對

樓主,我就係簡佐花旗銀行,點?
旗9視我?

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
情寶唄;;` -5 自重

查看全部評分

回復 支持 反對

某情度上你係宣傳台服,
呢度係GAMEONE區
恕關
回復 支持 反對