打印 上一主題 下一主題
收起左側

有幾個問題

關閉 [複製鏈接]
5樂點
我近排重玩
51魔動
身家得1萬幾
有永刀,羽頭
幾個問題

1.做到星鑰5 三文魚任個度,究竟我買點做埋落去定點?
2.而家要點搵$
3.要買咩裝
4.去邊升LV好?

謝了

最佳答案

查看完整內容

【1】任務內容:把15個三文魚壽司及15個和果子到冰花山谷給遭山賊襲擊的櫻花城村民,之後把山賊消滅後回櫻花之城找城主管家。 【15個三文魚壽司及15個和果子】其實沒有需要買點;尼城都有人掛商賣的;而價錢都十分平。 (可以到台地//尼城搵笨小欣`我私人送比您喔@@) 【2】搵錢方法:打怪出技之後賣技;到尼城低價買貨再高價轉手放出;用HKd收星錢等等 【3】51Lv可以買 日s、月s、魔龍s、魔神s 等等裝備 日s以及月s加防;魔龍s及 ...

評分

參與人數 2樂點 -10 收起 理由
×笨≠小欣° -5 發問者必須於七天內選出最佳解答,違者扣分 ...
小夜* -5 題目必須清晰明確

查看全部評分

回復

【1】任務內容:把15個三文魚壽司及15個和果子到冰花山谷給遭山賊襲擊的櫻花城村民,之後把山賊消滅後回櫻花之城找城主管家。
【15個三文魚壽司及15個和果子】其實沒有需要買點;尼城都有人掛商賣的;而價錢都十分平。
(可以到台地//尼城搵笨小欣`我私人送比您喔@@)

【2】搵錢方法:打怪出技之後賣技;到尼城低價買貨再高價轉手放出;用HKd收星錢等等

【3】51Lv可以買 日s、月s、魔龍s、魔神s 等等裝備
日s以及月s加防;魔龍s及魔神s美觀度很高
至於用咩裝最好就玩家自行選擇

【4】戰平或紅火;本人建議您去吉花做任務
任務內容如下:
任務名稱:藥材收集
等級限制:Lv50
重做:可以
地點:遺忘者森林
任務人物:法瑪(x:8452, y:4150)
任務內容:每擊敗一隻捕獸花就可以取得1個藤蔓,取得10個藤蔓
後回去任務人物交任務就完成了。
任務獎勵:完成任務後獲得30000經驗值2000星幣作為獎勵。
呢個任務可以不斷做;做到70Lv..呢個係50Lv升級既最快方法

我Msn:y.a.n_2002@hotmail.com
您同返我講您系樂古戈戈會員我就會比
【15個三文魚壽司及15個和果子】您做任咖啦

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
小夜* + 5 額外加分:熱心解答並提供協助 ...

查看全部評分

回復

得1m  你可以去做任(50星劍任)...
之後幫人打魔人..8M1H
之後你有200M到..去收星S
之後你去買4張150點.
買左C子仙..要用3得150點嫁
放左張150點佢(550M-560M)
之後幫人打魔地.15M 1H
到你有錢~高LV D
放左個羽頭同永刀佢!
50LV星劍爆左收細星呀(我都唔知?M - -")
之後有問題問我啦~
回復

1,2同4
吉花可以解決...
吉到升61..
金錢應該都好足夠去做埋個星任...

裝,,月s,赤紅s,
有米d可以試試60lv轉太陽s ~_~""
不過可能會浪費左d @@,,,
回復