打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 垃圾game0ne!原來彩虹島只係一個被遺棄的生財工具!

關閉 [複製鏈接]
我覺得game0ne可能係已經完全地放棄左彩虹島囉/_\十週年冇佢份就係一個好例子,logo都唔見呀大佬,之後會唔會再更新都成問題,仲有,佢個領取bug好煩,稀武升唔到,用唔到生活技,一日唔整好d bug,真係冇好日子過/_\
回復 支持 反對

咪戇_啦.昆狗呢個問題無話可以做D咩
呢D係人既貪心而做成-.-
更新遲早就更新架喇.等多陣會死-0-?
唔想等就唔撚好再玩
回復 支持 反對

你話呀?如果d玩家可以比少少心機,去搵一個可信的玩家,d昆狗咪昆唔到人囉,每一樣野都有解決ge辦法!尻up有撚用呀?係到話人貪心不如話自已唔小心啦!
回復 支持 反對

講真,如果冇人再提更新呢回事,gameone會做野咩?你上一次見GM活動係幾時呀?等?彩虹島已經係一個被遺忘ge狀態啦!你咪等囉,戇_仔
回復 支持 反對

我有話我比人昆咩?玩左咁耐都未比人昆過.係D玩家自己笨實先比人昆之麻.
用下個腦D玩家都昆唔到你啦.柒撚憎憎食甜筒
回復 支持 反對

BUG先系最大問題
回復 支持 反對

昆狗ge問題係比人放大左先岩,自已亂信人比人昆,昆完之後係到嗌生嗌死,昆狗其實都係o個幾個-_-bug令我地d稀武升唔到上去,搞到難玩左好多,升得快d ge玩家要用npc都唔出奇(話就話稀武,彩虹島有幾可有人未用過稀武丫)
回復 支持 反對

其實我覺得,比人昆呢樣野唔好開post,因為有玩家(某d嘟街)見到有人比人呃,所以自己想試下呃人,而出左甘多昆狗,何況,gameone係唔比人放點放ac等等,=.=呢d係玩家自己拎黎衰…
回復 支持 反對

你而家先知? 人地台彩1月就出左奧2技能啦 11月出工程c

而家4月牙 係4月牙 都未出牙 你話廢吾廢d?
回復 支持 反對

冇計啦....
人地見人數急趺....
就自己搵過隻game搵錢架啦- -
但佢冇諗過其實佢整得好地地~
一定大把人玩一定有錢搵....
回復 支持 反對