打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨] 針對MAP 點解呢位哥哥同步錯誤仲可以告番人轉頭GA?

你(地)cap吾到所謂'"故意"同步化既圖 講咩都無用
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 30# 不動翼

我唔想再同你玩 我再講多一次
講野要證據
"無罪假定" 呢個定義你清楚吧
死頂果個唔係我 而係你

另外 點解我又要鎖左個post?
個post有咩唔見得人?
八行書 都認係佢既過失啦
你又係邊個呀 有咩資格叫我鎖post

幫你搭埋條路都仲唔識落台 笑
可能你中意上台表演啦
加上你上面講既野比到人一種幽默既感覺
其實小丑都應該幾適合你
願你把歡笑帶給樂古

勿再見
回復 支持 反對

回復 33# map

叫你鎖POST廢事你再出醜姐^^睇下我幾關心你 八行書係認係過失 咁你同步又唔認?我咪不動翼 但我冇話鎖你POST 你盲的?@_@定你理解能力超有問題?
我想問你我有上台咩@_@?小丑呢份工都係你岩做D@_@ 比人指黎笑 真係岩你多D 同步咪同步 認左佢囉
好想再見
回復 支持 反對

依家我轉做睇戲方 = = 睇你地有咩理據先
開花生
回復 支持 反對

回復 34# 不動翼

你又盲的? 我幾時有話過你鎖我post 睇清楚d
你又盲的? 我咪認左同步囉 不過我唔認同 故意同步呢個論點

比人指住笑果個係你囉 頭果版post同標題都夠笑啦

"針對MAP 點解呢位哥哥同步錯誤仲可以告番人轉頭GA?" #1
1.告
2.邏輯有問題  點解我同步化 就唔可以告人?
-獰笑

"搞到我果日最後果場冇得玩添 依家好唔開心囉"   #1
-嘲笑

所謂既"孝子" #9
-淫笑

"親生哥哥"
-笑了又笑
"非親生弟弟"
-恥笑

"睇錯字" #22 我所指既係引用某人講過既字 "應該係"
-偷笑

"其身不正" 自己咪又係到拉開話題 #30
-搞笑

"搵哂全部post 數下你有幾多個論點"點解會有個咁既 非親生弟弟
-苦笑

"我講左咁多論點 你又駁到幾多個"
-輕蔑的笑

嘩 好多種笑呀   唔係我有問題 而係你真係好有天份
小丑睇黎唔岩你 大"醜"更合適

而家呢個post係講同步化 既然都冇證據 仲有乜野可以討論
so 版主關post啦
廢事有蚊係我身邊飛黎飛去
我同蚊講"勿再見" 佢都仲係會唔識走 飛埋我到

而家我關埋個帖子關注 廢事再見到你
回復 支持 反對

回復 36# map

唔夠你盲@_@ 你同步唔係唔可以告人 係你告人又唔打你自己有同步?@_@
搞到我果日最後果場冇得玩添 依家好唔開心囉(呢句明係暗串你 睇唔出 智力真低)
孝子" #9
-淫笑?@_@(知你唔係啦)
"親生哥哥"
-笑了又笑(叫你嗎@_@ 你都幾唔要面)
"非親生弟弟"
-恥笑(我真係唔係你親生細佬 事實黎 又有笑點?@_@)
我冇睇錯字@_@我回果到都係你所打GA野 有咩問題?@_@(某人不是自己嗎?)
我拉開話題(你拉開先 我拉番你入黎 又係拉開話題? 我講緊都仲係同步)
有幾多個論點(咁都得唔出!?不過緊唔係我講 6P說的不是嗎?6P同你同TEAM但都有話你有WO 又事實)
我講左咁多論點 你又駁到幾多個(講真 你果到跟本味論到算係論點)
笑咁多 小心笑死@_@
你自己的圖不是有還原嗎?你玩AOC咁耐冇理由唔知CUT左 有還原嗎?
如果想版主做野 不如你唔好再回 咁咪得?(唔好回我話 叫我唔回呢種廢話)
你唔想見我 下次見到我係同一個場你咪走囉@_@(樂古的話 你不要理@_@)
我估你都中學以上 但你智力竟然可以咁低 你好野@_@
回復 支持 反對

又關你事??
ygytyg 發表於 1-4-2010 17:20

原來如此,樂古是閣下所開之論壇,本人不能在此發言,實在令我恍然大悟阿
回復 支持 反對

回復  不動翼

你又盲的? 我幾時有話過你鎖我post 睇清楚d
你又盲的? 我咪認左同步囉 不過我唔認同 故意同 ...
map 發表於 1-4-2010 19:52

請你睇睇你13樓講過d 乜  第二句:有咩證據證明到我令到你地同步化

咁都叫認左?????
回復 支持 反對

其實你地嘈左咁耐...
我都唔係好明-.-!!
回復 支持 反對