打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你地認為e隻Game點「昆」我地d錢!?

9成9禮物品果d 咩隨機有秘笈拿 又果d 仲有咩野加速修練內功 加速減pk值  加速伐木
回復 支持 反對

我覺得佢(gameone)會set左一個玩家第一種武功可以自由學,跟住九陰係咪話唔係丐幫都可以學18掌既~~我諗佢地會set左要學其他武功就一定要係商城買輔助品or秘笈,當然一定會出埋樓上咁多位人士講果d野啦~~~gameone無乜可能會做唔會賺錢or蝕本既生意
回復 支持 反對

我覺得佢(gameone)會set左一個玩家第一種武功可以自由學,跟住九陰係咪話唔係丐幫都可以學18掌既~~我諗佢地 ...
climbx11111 發表於 23-5-2010 10:55

好明顯影響遊戲平衡喎= =
你有冇聽過可以用錢買打狗棒法?!
商城最多都係出坐騎同埋生活技輔助品...
再唔係既仲有時裝同埋生活技必須品....
出都係出D唔洗入點都會得到既野~
回復 支持 反對

好明顯影響遊戲平衡喎= =
你有冇聽過可以用錢買打狗棒法?!
商城最多都係出坐騎同埋生活技輔助品...
再唔係 ...
~蛇仔~ 發表於 23-5-2010 15:06

我都好贊同你既講法~~~但控制權唔係我地班玩家到,而係gameone到,但係時勢所趨,而家隻隻game都要賺錢,唔通佢會咁好死出隻賺得咁小既game咩(賺得少少都唔算賺到呀,呢個好在乎個人問題,有人覺得賺少少就當賺左,有人相反,佢係一間公司黎,我覺得佢要賺既唔止咁少)~~~雖然出秘笈機會可能會渺茫d~~
bt我覺得出強化or寶石就佢就肯定會出,講到尾,單單靠出坐騎同埋生活技輔助品賺唔到d乜~除非佢轉死性~~~
回復 支持 反對

我都好贊同你既講法~~~但控制權唔係我地班玩家到,而係gameone到,但係時勢所趨,而家隻隻game都要賺錢,唔通 ...
climbx11111 發表於 25-5-2010 11:13

驚溫只係代理商,佢冇權破壞遊戲架構....
回復 支持 反對

Gameone出寶石/強化個d都無用
因為依隻game既裝備得個樣睇
隻game主要玩武功
中國九陰既商城好似話只係賣game錢/生活技必須品(唔係好記得)
回復 支持 反對

門派整個貢獻度..
想學武功呀?升貢獻啦<~
想升貢獻呀?比錢錢啦-_-"

比完錢再整個任務過你..要你搵e樣搵果樣
全部商城/game錢買~.~
回復 支持 反對

絕世武功講左唔會商城啦,,係奇遇npc
回復 支持 反對

岩岩諗到新野....
唔知會唔會練武功要D乜野必須品,如果唔係會走火入魔,跟住個樣野就要商城買= =
回復 支持 反對

唔知落到Gameone手上又變成點呢?
Spoiler 發表於 9-4-2010 01:36

gd
回復 支持 反對