打印 上一主題 下一主題
收起左側

如果有一日世界變成l4d咁......

關閉 [複製鏈接]
囉把菜刀一路斬一路去安全室 如果無安全室 就自殺 根本無得玩
回復 支持 反對

用pan和他們死過
回復 支持 反對

等去同耶穌一齊玩==.
回復 支持 反對

我會學louis PILLZ HERE!
回復 支持 反對

見好多傻仔都話用槍
其實佢地可能連槍都吾識用,邊度黎咁多子彈又係另一個問題,子彈口徑係咩你地又吾知,
吾好講子彈,邊度有槍都係問題啦....你估呢度係外國,間間屋放左m870 係度咩
刀既話打得耐又冇力,點走佬又係 ...
noobownage226 發表於 10-1-2010 16:28

唔係咁講架-3-
l4d既世界係會無啦啦汁到槍架嘛=.=
回復 支持 反對

55# 浪跡天涯002
係呀
標題話 個世界變成L4D咁  即係周圍都有槍汁la
手槍都會無限彈 哈哈
回復 支持 反對

我加多左一啲條件俾大家,
其實我一開始個時唔記得左加~
回復 支持 反對

你地一開頭講到好似好勁咁,好有冒險精神,但係最尾都係坎家自盡,廢ge你地都!有d就話用近戰武器喎,仲話用槍tim,我驚你地un tiu 鬼命,跟本連把槍都嗱唔起,再唔係就走火,爆頭唔小心自盡啦!同埋我好同意樓上ge講法,點會人地屋企個個放知槍係到呀,人地放知槍係到鋪塵咩,煎pan就有ge,不過你前面都有兩個啦.
回復 支持 反對

一開始係化個屍妝,
之後離開自己房同父母講
"媽咪,我出去找野食了^^"
之後見到個屍呀伯
同佢用鬼食泥咁聲話
"同鄉!有冇發現!!"
佢話冇就繼續走
之後見到witch就笑住講
"你個波重細過燕窩盞呀[[onion_37]] "
之後佢一喊,你就比個魔術胸罩佢
同佢講唔洗自卑
之後佢就好似周肥娜咁好有自信係到show佢個假野

之後見hunter你就同佢講
"人心入面有好多動作,不過!你淨得一種動作,so你就用e個動作,去感染身邊的人......類啦!"
之後佢就跳到好遠咁用心感染大眾= =
跟住你個心就要講一句"yes!"

有下集....
回復 支持 反對

我係koby2468代言人,,現在公告下集..
呢個時侯,當你忍唔住叫左一聲:yes!之後,突然間charger冇啦啦係你面前出前...
之後,charger用一把好似弱智兒童咁ge聲問你:[哥哥,哥哥,我做咩死左ge[[onion_39]]
之後你用一把一樣弱智兒童咁ge聲答佢:[didi呀,didi呀,我呀媽做咩係女人ge[[onion_39]]?]
之後佢就會走架喇,,之後你終於見到一個倖存者喇,你充滿希望咁行埋去,諗住一齊走,點知你都未行埋去,
有條唔知咩野縛住左佢,係smoker,但係個條竟然唔係利,係佢{寶貝}..之後你應該要一個燕窩盞(平底鍋)車埋去..
咁佢就係咁先架喇,個倖存者話:[我仲有其他同伴][點解你會得自己一個?][冇,我猜包剪搥輸左,罰我係出面訓一晚]
心諗:[你地竟然拿呢樣野黎玩-3-][係咩[[onion_77]]][頭先隻野咩黎架,咁樣衰ge][你個樣都係呀-3-]
下集待續...
回復 支持 反對