打印 上一主題 下一主題
收起左側

1500HKD買咩殺人AC好

關閉 [複製鏈接]
30樂點
1.咩職殺人最好
2.全力收AC定AC+紋好
3.可以收到幾多LV

最佳答案

查看完整內容

魔統殺人唔錯!! 因為魔攻痛!!! 靈鬥e個職殺人就真係好勁!! 鋼文X3符 有命中 一定打死人! 統戰都唔錯! 不過有d統戰打人唔夠力! 如果你係新玩或者玩番冇耐! 我support你買靈鬥ac! 但講勁 殺人最好就係魔統! 不過買魔統都唔係唔得 學連技 最緊要快!-.- 我認為收ac就應該唔洗收文 因為你收個D ac本身有紋 收個隻ac最好有 鋼兔貴太海紋(5種紋) 收左就唔洗多收其他紋! 不過呢如果1500hkd收只可收隻 130鋼兔貴魔統到!!!唔會太多裝! 收ac ...
回復

魔統殺人唔錯!!
因為魔攻痛!!!
靈鬥e個職殺人就真係好勁!!
鋼文X3符 有命中 一定打死人!
統戰都唔錯! 不過有d統戰打人唔夠力!
如果你係新玩或者玩番冇耐!
我support你買靈鬥ac!
但講勁 殺人最好就係魔統!
不過買魔統都唔係唔得
學連技 最緊要快!-.-

我認為收ac就應該唔洗收文
因為你收個D ac本身有紋
收個隻ac最好有 鋼兔貴太海紋(5種紋)
收左就唔洗多收其他紋!
不過呢如果1500hkd收只可收隻
130鋼兔貴魔統到!!!唔會太多裝!
收ac裝:最緊要有 蒼翼 奧翼 聖鷹頭
100lv神武 鋼s 巨人s 07 09 399s

1500hkd夠收一隻
130lv ac!e+ ac平左!
最好跟上面講個d要求收啦!!
lv可以120-130 最緊要睇本身ac裝 紋!!
仲有 如果你玩到咁上下 再有錢
可以再收紋玩 叫天紋!!!!
400hkd到!!! 效果好勁!!
自己有幾多血 扣人幾多血
但計人防 魔防 回
同埋可以+番自己血!!

嗯!!希望呢D意見幫到你!
回復

1500HKD可以收到一隻很多東西的aC,,,,130up的aC
註:勉強可以收到一隻齊文,齊裝的aC意思指係星夢所出過的裝
買魔統/統戰
回復