打印 上一主題 下一主題
收起左側

點算牙...教教我牙!!!!!!!!!!!

我今日...打村長4星時.....佢有個任係打鋼龍,佢有成7000血....

佢本來係想比玩家打到剩番1/2血到就比個新任務你打鋼龍...

但我就5知...用左金手指秒左佢......

所以就冇左個任.....

之後我清哂4星D任...

出左緊急任.....

但平時清哂D任會有個紫色clear!字在個星數旁....

但佢而家係有個紅色的clear!字.....

在4星任都冇得再打本身個個鋼龍任......

點算....

點令個clear!字變紫色?

回復

你用老金秒怪=.=!

唉...大部份古龍是隨機任...所以不見了不出奇
(村長的...好像你沒打就會一直在)

紅clear是指...現在的任務(可以接的)你都clear了
但有些隱藏任/隨機任你沒clear
村4 鋼龍有兩個位...一個在雪山/一個在密林

個人覺得...老金秒怪了...不如直接用老金改成hr 9/全clear/9999999金/全裝備/全武器
應該幾秒就可以...不要再浪費時間接任/秒怪/完任這些時間
回復 支持 反對

點先會有密林的鋼龍?
回復 支持 反對

都說是村長的古龍是 "隨機" 任
每完成一次任務...這些古龍任會隨機出(可能沒...可能出雪山...也可能出密林)
回復 支持 反對

唉   我最僧D人玩老金秒龍
個種自己屠龍既快感   睇血掛都算了   你仲要秒

原本個任係想你打走隻鋼龍  跟住打到佢差唔多血就會走
打下打下  差唔多死啦  就會出密林既鋼龍
你宜家雪山就秒左   都計你clear左個鋼龍任嫁
只係你4星任入面仲有個黑狼鳥任  唔知幾時出
我就打打下5星定唔知6星任   4星任突然無左個clear  我check下   先知未打黑狼鳥

村長下位任  跟本唔係任黎  毫無難度  純練習性質   你都要用老金秒
睇血掛見到7000血就淆   就怕
我無睇血掛  個陣下位裝  斬破刀  我咪又係分3次打
最後1次先係密林k左佢
你咁樣秒左佢  你有乜好玩可言  你放棄mon hun啦
仲有   你用老金都敢發帖   你係得既~
回復 支持 反對

其實玩老金,好多人都唔中2,樓主,真心講句,打咩怪都有第一次,打多幾次就識,用老金,會比人睇唔起,
仲記得好多次,唔用老金但打左自己覺得好難打既任,下位鐮蟹槍手裝同鐮蟹重弩打上位麒麟,上位死神set槍手重弩打上位麒麟等等
有時仲會比第一次打既怪嚇到就好似g位浮仔個吸塵機等等,記得 唔好用老金
單人認為用老金最多都係睇血顯,拍片同影相,(當然你打自製任,用血顯會好得多)一個訓練所4人打,2隻紫盾,1隻紅鐮,一隻黑角一齊出(唔用血顯都幾難打win)!
回復 支持 反對

唉   我最僧D人玩老金秒龍
個種自己屠龍既快感   睇血掛都算了   你仲要秒

原本個任係想你打走隻鋼龍  跟住打到佢差唔多血就會走
打下打下  差唔多死啦  就會出密林既鋼龍
你宜家雪山就秒左   都計你clear左個鋼龍 ...
xavier2244 發表於 27-9-2009 16:34

黑狼鳥個任係打夠十隻大怪鳥就出
回復 支持 反對

黑狼鳥個任係打夠十隻大怪鳥就出
o000o 發表於 28-9-2009 12:34

真係宜家先知 =3="
可能我去到5星定唔知6星  岩岩好打夠大怪鳥10隻 =.="
回復 支持 反對

哈--E件事係叫你唔好用老金打機呀
回復 支持 反對

其實玩老金,好多人都唔中2,樓主,真心講句,打咩怪都有第一次,打多幾次就識,用老金,會比人睇唔起,
仲記得好多次,唔用老金但打左自己覺得好難打既任,下位鐮蟹槍手裝同鐮蟹重弩打上位麒麟,上位死神set槍手重弩打上位麒麟 ...
hxhova2003 發表於 28-9-2009 09:22

我好認同...我第一次打浮仔都好淆唔知隻野會用咩招.............
打左幾次之後就識打la......用老金......唉
回復 支持 反對