打印 上一主題 下一主題
收起左側

你地挑崩龍要打幾耐?

睇黎用鎚真係快好多咁=] 火鎚邊把最正?
有無好介紹?

技能方面: 高耳 攻大 ?  定你有其他覺得會正d?
回復 支持 反對

我玩開乜乜機械鎚果把...

我玩開集中,"熟"攻強化~~
高耳係岩雙刀用...鎚可以唔使用=]"
回復 支持 反對

我整左把機械鎚G....你係普通果把火再升(11XX攻480屬的樣子)
定鎚G(1200攻620屬.)大約..

我整左機械鎚G練緊點打= =

另外  集中有咩用???

我而家著果套匠 屬攻強化 耐震 高磨..都可以嗎?
回復 支持 反對

我唔係整G果隻...我是普通的說=]"
集中係儲氣快d(岩大劍同鎚)

打法:
禁R儲氣打頭(打到暈)(要1下1下黎)
之後扑頭...
p.s.淨係打頭...如有隊友一齊打,可以玩下爆爪xdd"

你套裝已經ok架啦,係條龍叫要小心d姐=]"
如果驚會死,可以玩根性.

題外話,金火雙刀點整-_-??
回復 支持 反對

我唔係整G果隻...我是普通的說=]"
集中係儲氣快d(岩大劍同鎚)

打法:
禁R儲氣打頭(打到暈)(要1下1下黎)
之後扑頭...
p.s.淨係打頭...如有隊友一齊打,可以玩下爆爪xdd"

你套裝已經ok架啦,係條龍叫要小心d姐=]"
如果 ...
鬼兒.傑 發表於 13-8-2009 18:55

我成功打左崩仔 無死..我用把石頭鎚G...(1456攻紫斬果把)
打左成30幾分鐘...慘...

應該有一把係要火龍料既雙劍
我幫你查埋啦
紅色西洋劍(片手)跟住升雙劍條路
升升下應該有把叫激龍隻刃,再升就係太陽神之刃...\
呢把野打G位老山蟹..配好裝唔開火,以我既技術都係剩10分鐘=]

以下取錄自wiki (http://www41.atwiki.jp/mhp2g/pages/150.html)

名称値段攻撃力特殊効果斬れ味
斬れ味+1
会心スロット作成可
レッドサーベル
(片手剣から派生)

ツインフレイム
 │
 │
3920z210180lllllllllllllllllllllllll
llllllllllllllllllllllllllllll
0%O--下位
強化 火竜の鱗*6 雌火竜の鱗*6 火竜の骨髄*2
 │
 └ ツインハイフレイム
  │
  │
5720z238210llllllllllllllllllllllllllllll
lllllllllllllllllllllllllllllllllll
0%O--下位
強化 火竜の翼*3 雌火竜の棘*3 火竜の尻尾*5
  │
  └ 双剣リュウノツガイ
   │
   │
75000z252350llllllllllllllllllllllllllllll
lllllllllllllllllllllllllllllllllll
0%O--上位
強化 火竜の上鱗*8 雌火竜の上鱗*8 火竜の延髄*2
   │
   └ ゲキリュウノツガイ
    │
    │
85000z266390lllllllllllllllllllllllllllllllllll
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
0%O--上位
強化 銀火竜の上鱗*6 金火竜の上鱗*6 火竜の紅玉*1
    │
    └ ■コウリュウノツガイ

125000z350400llllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
0%O--G級
強化 銀火竜の厚鱗*5 金火竜の厚鱗*5 火竜の天鱗*1 雌火竜の天鱗*1
回復 支持 反對

哇...如果我係版主,一定加你分=]"
慢慢練鎚啦...
一定得既!!
回復 支持 反對

嗯嗯..鎚的確好好玩=]
其實wiki呢個網真係好齊...絕對係精華網...有血量 怕屬. 可爆部位..up得出都睇到
有待自己發掘=]
幫到你係我既榮幸=]
回復 支持 反對

同3個FD一齊打......4:37KO左...·___·""""

我睇佢地3個打...隻野死左我先行去汁料...
回復 支持 反對

嗯嗯..鎚的確好好玩=]
其實wiki呢個網真係好齊...絕對係精華網...有血量 怕屬. 可爆部位..up得出都睇到
有待自己發掘=]
幫到你係我既榮幸=]
白色2號機 發表於 14-8-2009 13:07

邊係呢...
係我既榮幸先真=]"
回復 支持 反對

我用砂猿薙太刀死兩次,打在23分鐘才贏啊!你們太利害了
回復 支持 反對