查看: 93635|回復: 423
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 更新★ 。.. 6Lv家族 ☆月殿宮〝*。 正式招生!!..。 ★

☆╮家族名稱* :  ☆月殿宮〝*。

☆╮家族類型* :  邪惡家族(6lv)

☆╮家族名單* :  

族長:   〞心月+。*
               副族長: 〞楓月+。*   ,    七夜  

☆﹑家族規則*。:     1.尊重他人!
                                 2.不搶人怪!

3.不昆人!!

☆﹑收生要求*﹏ :     不亂退會!  
                                  長on
                                  有品
                                  (多做家任)
                                  (吹水 )
                                  50Lvup

格式:     
game名:
                             Lv:

上線時間:
                            角色職業:

*可在遊戲內密: 〞心月+。*/〞楓月+。*  

..﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏..。﹑

<~~~~攪 笑2人組  a"a
<~~~~~黑超 組> <

回復

HA HA 咁有型既
回復 支持 反對

yeah,yeah,~
第一個支持心姐..
☆月殿宮"*。 up↑up↑up↑,
回復 支持 反對

投訴呀!! 做咩影我除衫相 by鬼子
回復 支持 反對

下次要等埋7女影相yo,
>v<
回復 支持 反對

哈哈!今次無親愛的不爽啦!
回復 支持 反對

呵呵~鬼子好可愛@o@

下次要更加多人更齊人先得AOA~~~呵呵
回復 支持 反對

投訴呀!! 做咩影我除衫相 by鬼子
bommyknocker 發表於 1-7-2009 20:49

@_@死鬼佬你自己要除衫既~~~
回復 支持 反對

@_@死鬼佬你自己要除衫既~~~
ctyhk2000 發表於 1-7-2009 21:04

衰人 我要[[bao_02]] 你
回復 支持 反對

嗯...難得臭心和臭楓來開post 我找不到不推的理由。
沒有我的圖/~\...算了。

為好友提字寫兩句,是有點肉麻,但一份心意麻。
給臭楓和臭心:

一月夜下「心」雙照,樹上無花「楓」葉吹。

希望妳地可以長長久久,心夥心互相照料。(如果擺酒唔叫我就唔係兄弟!)
而家族尤如無數楓葉吹起咁,名聲和關係散落各處。
我就係傳說中既神盾,盛名已久既詩人!

孤雁留字。
回復 支持 反對