收起左側

[官方情報] 《彩虹島》意見發表區,有意見的歡迎進來喔!- [官方認可]

盾衛技能  魔力吸收     官網既形容同game入邊完全唔一樣~~~
回復 支持 反對

建議提高掉稀有武器的機率,和偶爾發出雙經週(活動期間打怪經驗值變為兩倍)
和開放賣拼圖的npc
回復 支持 反對

強烈建議官方加個防外掛/按鍵精靈既程式~(好似hackshield果d)
清晒d陰魂不散既按精=.=
回復 支持 反對

1)
開放套裝賣npc ~.~/
打到不適合的套裝, 可以賣npc, 賺取金錢~
套裝上已標上價格, 不能賣, 很可惜。

2)
現在可以玩靚衫外, 還可以玩寵物 \0/
現時增加衣飾外, 還可以開放更多寵物嗎?ex~奶嘴鼠~
關於寵物方面的提議, 更不得不說寵物不老草的問題︰
不少玩家已擁有一隻以上的寵物, 由於該寵物的使用限期, 而不得不把心愛的寵物收起來, 深感可惜, 所以希望官方可以盡早開放寵物不老草。

3)
惡劣的玩家利用第三程式, 在遊戲裡獲得便利的情況越來越嚴重。
已不局限於按鍵與否的問題了
希望gameone採取行動, 避免問題再次擴大/_\
回復 支持 反對

1). 要求 :  希望官方 對 魔王x父親(使用外掛程式) 一事  作出 對應的行動

2). 建議 : 官方 開設  家族性 活動
回復 支持 反對

希望有黑色眼珠

商城套裝物品可以分拆賣...特別是兔兔套裝的帽子....
回復 支持 反對

要求:

取消食藥水之後既等候時間...

因為往往係升lv上都有好多既唔方便!

點解日版...可以開到組隊打怪全地圖都有經...而香港無呢...

人地連任務都比我地我多一半...

香港淨係識得出玄武有鬼用咩

又唔開D新地圖升LV.....有錢就話買經水升LV姐..

無錢既就唔洗升?
回復 支持 反對

1)

2)
關於寵物方面的 ...
magichome 發表於 5-5-2009 01:50

呢位朋友實在完全講出我既心聲...
希望原作者唔介意我將佢copy一次...=.=""""""

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

轉貼自會員 #34 magichome 的手筆
1)

2)
關於寵物方面的提議, 更不得不說寵物不老草的問題︰
不少玩家已擁有一隻以上的寵物, 由於該寵物的使用限期, 而不得不把心愛的寵物收起來, 深感可惜, 所以希望官方可以盡早開放寵物不老草。

3)
惡劣的玩家利用第三程式, 在遊戲裡獲得便利的情況越來越嚴重。
已不局限於按鍵與否的問題了
希望gameone採取行動, 避免問題再次擴大/_\

轉貼自會員 #34 magichome 的手筆

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
= ="""""""""""""""""
回復 支持 反對

希望官方能設定開寶箱能抽到自己既性別既上衣.下衣
好多時都開不到岩自己性別既上.下衣-口-
回復 支持 反對

希望官方不要再視而不見
回復 支持 反對