打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 對3國不滿嘅地方

唔夠錢咁咪買點lo,仲有可以同人收呀-.-,唔一定要自己衝.還有如果唔係咁新幹線佢地點賺錢呢??= = 我係呢隻game都冇左好多的說-.-
回復 支持 反對

霸王 有個人衝過+15  真係屈機   好彩我都有把+12 無+9以上 係3國好難生存
回復 支持 反對

霸王 有個人衝過+15  真係屈機   好彩我都有把+12 無+9以上 係3國好難生存
星星之光 發表於 7-4-2009 16:22

係唔係水管?
回復 支持 反對

12# 星星之光      

5好系到吹水啦 +12 ? 你69等點拿+12雙天  雙天頂先71等 你69等點拿?呃人都要聰明d啦...  唉
回復 支持 反對

感覺好似水魚~~~
回復 支持 反對

有時d朋友好賤 見你武器十持比佢高 你又有d想衝武器 就係咁叫你衝...... \爆左佢就 笑騎騎

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
tommy416 -1 同下

查看全部評分

回復 支持 反對

吹水?........ 5好意思wo 我打錯lv......

評分

tommy416 -1 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

咁你又知無69???  我個fd都有把69 不過廢姐  識小小扮代表

評分

tommy416 -1 同上

查看全部評分

回復 支持 反對

jos20043011 14#  發表於 昨天 19:10 | 只看該作者
5好系到吹水啦 +12 ? 你69等點拿+12雙天  雙天頂先71等 你69等點拿?呃人都要聰明d啦...  唉

你又話頂多70? 我識佢架!!  佢真系有把  重有..你系5系 到技佢啊=.= 你5識就米亂吹拉 你系3國老幾啊
唉~

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
tommy416 -3 引起罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

哇好識吹水窩 你以為我沒見過距個帳號咩? 拿+9雙板就話自己拿+12雙天  我老幾? 我沒幾大 我玩左三國 2年左右啦 有69等雙天你去吧哈大百科看1下 先來 例到亂講野 聰明仔

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
tommy416 -3 引起罵戰/參與罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對