打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 這遊戲還玩得下去嗎?大家認為呢?

好貴下...我都用在$1360......
回復 支持 反對

我一定玩下去嫁!!
回復 支持 反對

10# ~用戶名~
野外比玩家殺死  唔會扣exp
但係比怪打死就會扣

但係濮陽/國戰同野外殺人係唔同...
濮陽/國戰 想贏就要搶點
唔可以淨係掛住殺人...除非輸贏對你冇所謂
野外就唔同
回復 支持 反對

個個係戰場
野外鬼影都冇...
鍾意殺人的玩家..只有在12點後先搵到食
回復 支持 反對

14# etet123
12點後都搵唔到食
都唔洗出野外做任....
回復 支持 反對

赤壁其實唔算悶啦...有咁多戰場比你地刷 有排你地玩...只係來來去去都係咁  無咩變化姐
好死板 日日都係 皇任 酒館 主線 日任....GM出返多D活動玩家啦...

以上五點都不同意..錢你肯比玩咪勁囉..唔想比錢玩咪打多D副本賣野囉..走佬戰中王道都玉幾,仁德又十幾廿金..人地咁大間公司唔通唔賺錢咩...但只係比完錢無相同既回報姐..只係所謂抽獎會呃人抽獎都唔會中..合紫武又係 可以1份中頂 又得,你合5次都唔中都得XD  同埋 叫極GM 都5出聲..又5應人

如果只係想殺人..大把人比你殺啦..我5覺得太保護喎...E家除左係城之後都比人殺得..E家個個做任 係野外大把人殺啦...如果係玩針對某人殺某軍殺,就唔好話太保護啦 你自己想報仇想其他你自己既事囉..全部都唔係安全區..就唔係殺人,就變左被人殺囉XD

難練先係正常..唔通又比人幾日封頂咩...之後又叫悶..又要懶赤壁唔開野唔開繩

系統已經開左幾個啦..又有 圖監 又有 騎戰  只係  GM 無哂D 活動比人玩姐(唔係日任果D活動)
回復 支持 反對

我想問有咩game又易升lv(兩日到頂),到左頂又唔會悶.....?

好好玩又唔洗錢就勁....如果有請話我知.....

個人覺得個個同lv同裝備咁玩有咩好玩...不如玩單機game la.....

成日講隻game呢樣唔好果樣唔好.....

請先學會接受遊戲,才能享受遊戲
回復 支持 反對

開左80又點 個個去晒80果陣咪姐係好似以前60lv甘... 天天解日任-_-
開左80 反而又要人沉迷落去升lv..[[bao_35]]
回復 支持 反對

我都唔明橘子而家賣廣告做乜春
吸引人玩?  新手黎到玩赤壁我驚d怪而經比外掛打晒......................
呢隻game 黎黎去去都係果d玩家 .......
回復 支持 反對

我都唔明橘子而家賣廣告做乜春
吸引人玩?  新手黎到玩赤壁我驚d怪而經比外掛打晒......................
呢隻game 黎黎去去都係果d玩家 .......
seven12340 發表於 10-3-2009 19:58

係la, D外掛無處不在, 好似無王管咁, 成個河北都係...依D咁既態度, 隻game遲早比人遺棄
回復 支持 反對