打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 尚香ser職業勁人

我刷果時只做加武分藍任同月亮,一日係咁打都係升4,5千
天遙 發表於 12-2-2009 11:02

真係有錢就只做亂臣賊子
回復 支持 反對

大家好^^好少上黎樂古留言,因為聽會員講,係呢個版提及到我名,所以上黎睇睇^^
本人自認係小人物一名^^並不是樓上大大所講的"尚香ser職業勁人"
但想澄清一點: 我個名係  紫風幻影   並不是 紫影幻風    ^^"
職業由早期 ...
紫風幻影 發表於 12-2-2009 16:51

[[bao_27]] 我記人名係好差架 請多多包涵 紫風幻影 我記住啦 haha 你有夠資格係勁人 本人覺得
回復 支持 反對

你知唔知世界有個叫代練? 有錢就可以了

龍沙加都好似叫代練玩
kubo 發表於 13/2/2009 12:48

9成代練啦,除左新年活動外,佢個仁義值都過左1500點
回復 支持 反對

其實吾一定要有好勁秘文符玉先叫勁人,有技術冇頂秘文都可以好勁,好似傲霸天我覺得佢好勁[[bao_31]][[bao_31]]
回復 支持 反對

其實吾一定要有好勁秘文符玉先叫勁人,有技術冇頂秘文都可以好勁,好似傲霸天我覺得佢好勁[][]
殘兵之首 發表於 13-2-2009 06:01

當一個人有晒頂級秘文時, 你仲認為有技術可以打贏佢(佢只有中級秘文)?
回復 支持 反對

真係有錢就只做亂臣賊子
kubo 發表於 13-2-2009 12:49

我用o黎刷o既方法係接綠同白任洗,而且只做亂臣一日升幾多同用幾多?!(我無錢o架[[bao_38]] )
回復 支持 反對

錢就係皇道..有人話幣商5係到隻game就會死..如果幣商全手動賺錢生存係互助互利..但赤壁大部份幣商都係靠外掛黎賺錢..令到隻game cheap哂..無論你一日玩20粒鍾..都唔會比起人地出幾十蚊一日咁勁!哩一點就係幣商攪到咁..幾十隻外掛一齊打怪做任拎物品戰場...攪到d野全部cheap哂..先會變到 你肯洗錢就係勁..而5係你玩得耐就勁!代練其實係一個對於返工無時間玩又想勁既人好好方法..但都5會影響到好多,就同一個人玩左代練既時間一樣..都係外掛會整敗赤壁,前車可覽,大把代理大把外掛game到頭黎5會崖得耐..好快就變外掛世界就執得..台版已經係了!

其實扇既冰雨係好勁..如果高暴傷害落冰雨打人會好金..扇武器既下限係好高上限好低..所以好平均都扣得好多血..如果有一個龍象再開 風甲 體可以用好耐..主扇可以加到冰雨20%傷害 又可以+暴機率...只係大部都受3國影響刀槍戟..所以先無乜人用扇..

勁5勁都係在於洗左幾多錢...但我覺得分別在於  勁人同咋人既人品..例如打荊退戰..就算金裝都會企終點王..打濮陽 國戰 金裝都只會掛住殺人..幾何會留低守點or搶空地? 反而...裝唔夠勁既人真係會留手留力打..打濮國戰會周圍跑去拎點..

哩個po就係鬥緊邊個洗得多錢 就係勁.....
回復 支持 反對

錢就係皇道..有人話幣商5係到隻game就會死..如果幣商全手動賺錢生存係互助互利..但赤壁大部份幣商都係靠外掛黎賺錢..令到隻game cheap哂..無論你一日玩20粒鍾..都唔會比起人地出幾十蚊一日咁勁!哩一點就係幣商攪到咁 ...
JCCKC 發表於 15-2-2009 00:39

先補充你一點.龍象回體是戰場外的,所以作用不大,而且冰雨想持久,體力重要,但鬥氣更重要,當然玩開扇的朋友應該都知道怎樣可以不停有鬥氣.(唔係不停開冰甲拎鬥氣)
回復 支持 反對

上面有兩個扇的高手~

主弓係唔係沒落?
上面講的用弓勁人都係主長兵副弓
回復 支持 反對

先補充你一點.龍象回體是戰場外的,所以作用不大,而且冰雨想持久,體力重要,但鬥氣更重要,當然玩開扇的朋友應該都知道怎樣可以不停有鬥氣.(唔係不停開冰甲拎鬥氣) ...
dannyclock 發表於 16-2-2009 18:07

如果打國戰或濮陽時..應該都不會飲酒+鬥氣吧...也都不會飲茶體吧.(殺敵後+鬥/體)..鬥氣都是先用冰刺再放冰雨
不是這樣嗎?開風甲點專精可以在戰斗中+體喎...1龍象禁B看時是回體5 但沒認真看過是否每下都+5@@"但扇是勁既職業..如果唔係..國戰濮陽就唔會冰雨冰雨同埋冰雨!支持扇
回復 支持 反對