打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 點解天水圍咁多人自殺??

我表弟都係住天水圍-.-我又唔覺有D咩問題
回復 支持 反對

~我地天水圍空氣清新~多來坐吧!~我請食![[yoyo_183]]~自己又未住過天水圍=_=又成日聽人地亂UP(你真係無知[[yoyo_186]] )

回復 支持 反對

天水圍咩野丫~係d人亂咁唱衰天水圍唔好咋
回復 支持 反對

原帖由 97182367 於 20-9-2008 08:51 發表
天水圍咩野丫~係d人亂咁唱衰天水圍唔好咋

係囉,自己又未住過天水圍,人地亂UP你又聽,自己又未住過,唔夠彊入天水圍咪唔好入囉笨~
真係唔抵得樓主玩針對~

回復 支持 反對

天水圍真係好多悲劇 成日睇報子 都有
回復 支持 反對

係因為政府搞得唔好LO,天水圍d人好難搵野做,搵到既計埋車錢都唔多...
回復 支持 反對

原帖由 rainbow923 於 28-8-2008 21:11 發表
其實這事情到處也會出現[[onion_41]]

只是記者偏拍天水圍而已[[onion_59]]

其實每天都會死很多人,只是你不知道而已[[onion_53]]

人的最大敵人是生命和健康[[onion_54]]

也許你會看到一個不健全的人 ...

x2[[m23]]
回復 支持 反對

天水圍好過好多地方
交通方便
空氣清新
係大6落黎個d9搞到咁既姐
回復 支持 反對

我都住係天水圍!!!唔錯嫁!!
回復 支持 反對

我都係住天水圍;我覺得天水圍1d問題都冇囉吾該!都吾知點解d人係都要針對天水圍-0-.
可能吾底得天水圍又大空氣又好掛 . 同埋呢我想講; 自殺. 日日有大把人自殺喇! 係都要講天水圍 -0-. 其他又吾播出黎. 底能!   天水圍窮. 慘得過窮都有人起豪宅 -_-!  
仲有我可以講! 天水圍d女同d仔係全香港最靚個d黎 ^0^ 吾係講笑!吾信可以入黎睇下!
天水圍d人 吾化妝都掂過出面化晒濃妝個d人喇.  黑社會多! 衰仔多-0- 點都吾夠出面喇係化! 你稔下 出面日日打架.死幾多傷幾多 -_- 又吾見佢地播出黎! 1有天水圍d野就等吾到甘播雲晒全香港 -_- 我都吾知佢想點! 天水圍 冬暖夏涼;不知幾正!
d人成日話天水圍點樣點樣多kai子扮型仔; 我想講1句! 你知咩鬼ah.
你不如入黎行番轉米知係米kai子扮型仔 -_-.
{以上純屬我個人意見} -_-
回復 支持 反對