打印 上一主題 下一主題
收起左側

G級混裝推介&建議裝備

關閉 [複製鏈接]
混裝編號:5(埋伏突擊弓手)
頭:増弾のピアス(增彈耳環)
身:ラヴァXレジスト(溶岩魚X弓手身)(壓縮珠x1)
腕:不動・真【篭手】(G級砦蟹弓手腕)(忍腳珠x2)
腰:黒子ノ帯・真(G級金獅子弓手腰)(忍腳珠x2)
腳:不動・真【具足】(G級砦蟹弓手腳)(短縮珠x2)
武器:無
發動技能:根性,裝填數up,隱密,集中
特色:如果你做了混裝編號4的混裝,如果你都喜歡,就可以做這套,反正都是多做幾顆珠和做多一個裝備而已=.="
打啥都可以用,因為防禦力又高又沒有負耐性,團戰中可以減少給怪物攻擊的次數,是一套很好用的突擊弓裝._.

沒有增彈耳環可以有其他選擇嗎?
回復 支持 反對

回復 133# 的帖子

這套混裝只有用增彈耳環才有這效果-.-。
回復 支持 反對

好難睇到=.=
+多條分格link會易睇d...
回復 支持 反對

咁係咩=-=""?
回復 支持 反對

混裝編號:5(埋伏突擊弓手)
頭:増弾のピアス(增彈耳環)
身:ラヴァXレジスト(溶岩魚X弓手身)(壓縮珠x1)
腕:不動・真【篭手】(G級砦蟹弓手腕)(忍腳珠x2)
腰:黒子ノ帯・真(G級金獅子弓手腰)(忍腳珠x2)
腳:不動・真【具足】(G級砦蟹弓手腳)(短縮珠x2)
武器:無
發動技能:根性,裝填數up,隱密,集中
特色:如果你做了混裝編號4的混裝,如果你都喜歡,就可以做這套,反正都是多做幾顆珠和做多一個裝備而已=.="
打啥都可以用,因為防禦力又高又沒有負耐性,團戰中可以減少給怪物攻擊的次數,是一套很好用的突擊弓裝._.

我都好想整呢套... 但奈何訓練所未能完成..
唉...
如果唔用呢個頭... 就用唔到..
唉.... [[bao_29]]
回復 支持 反對

我都係差幾個訓練所任/.\
回復 支持 反對

依家先玩MHP2G既新手=.=
多謝哂你既推介
回復 支持 反對

不錯的建議, 多謝分享
回復 支持 反對