樓主: yuen84621010
打印 上一主題 下一主題
收起左側

$2200樓下出咩機好(限se,nokia)

關閉 [複製鏈接]
家陣好多機都好貴
等第時搵食先買
回復 支持 反對

NOKIA 2200樓下又有咩機.最好薄d
回復 支持 反對

有,大把
有6300,6120c,7310同埋5310等等
e d都好簿,價錢2200$樓下
回復 支持 反對

功能.影相 聽歌點- -

同埋5610 點.仲有nokia(6300,6120c,7310,5310,5610,nokia 6120 classic)
呢幾部同埋上面d
se(K770I ,K660I, w380I,s550i )
外形/聽歌/影相
比.出邊部好-= - 最後1個問題

回復 支持 反對

原帖由 yuen84621010 於 15-6-2008 16:09 發表
功能.影相 聽歌點- -

同埋5610 點.仲有nokia(6300,6120c,7310,5310,5610,nokia 6120 classic)
呢幾部同埋上面d
se(K770I ,K660I, w380I,s550i )
講外形/聽歌/影相
比.出邊部好-= - 最後1個問題

我個人覺得k770i 教好
k770i夠薄 影相最令 聽歌3部都差唔多
而且我本人都用緊k770i 冇咩大問題出現過
用了9個月 都只係hand過一次機 <--只係自己關左機
回復 支持 反對

但係個款好似好out- -
回復 支持 反對

5610 la.....我暑假都諗住買
原來我家姐長期客戶.......有得平$600xD
尺寸(長X闊X厚)mm         :         98.5x48.5x17mm         電話簿(內置)         :         1000
頻率         :         四頻+3G         內置免提         :         Y
備用時間         :         320小時         錄音         :         通話、備忘
通話時間         :         360分鐘
        聲控撥號         :         Y
重量         :         111g         紅外線         :         N
語言介面         :         繁、簡、英         藍芽         :         Y (V2.0)
中文輸入         :         (繁)筆劃
(簡)筆劃、拼音         內置記憶         :         20MB
震動功能         :         可響振同步         機身顏色         :         黑紅色、黑藍色
網絡傳輸         :         GPRS/MMS/EDGE./UMTS         屏幕顯示         :         1670萬色彩 (240x320)
和弦鈴聲         :         多和弦         拍攝功能         :         內置拍攝鏡頭(320萬像素)
內置視像鏡頭(10萬像素)
鈴聲         :         Mp3, Wav, Wma, Aac         賣點         :         320萬像素自動對焦鏡頭,音樂手機
回復 支持 反對

衛訊價幾多- -吾該
回復 支持 反對

原帖由 yuen84621010 於 16-6-2008 11:43 發表
衛訊價幾多- -吾該

5610衛訊價$2430,,3號買果時係
回復 支持 反對

w580i吧

用了幾個月 都仲未爆[[onion_78]]
回復 支持 反對