收起左側

bleach死神 討論區

轉帖

以下是剩下隊長的卍解(轉帖
一看就是遊戲的
不過是否真的呢?

看山本元柳斋重国 流刃若火: 卍解 八头炎大蛇                    浮竹十四郎 双鱼理: 卍解 大雷雨阵 射鱼万集动漫免费在线看6 T' O.

碎蜂 瞬开                                                                      浦原喜助 红姫:卍解  无双阳炎bbs.yxfo.com0 f8 |- }: n3 P9 [+ D+ l
                     在线动漫,动漫在线,免费动漫.动漫音乐,动漫下载1 M, ~% s) W3 n! l
市丸银 神鎗: 卍解 枪纱雨                                                   四枫院夜一 瞬开

蓝染忽右介 镜花水月: 卍解 风水缚止                                   黑崎一护 斩月 : 卍解 天锁斩月在线动漫,动漫在线,免费动漫.动漫音乐,动漫下载7 D& D+ l6 S' b6 v/ j  v

朽木白哉 千本樱: 卍解 千本樱井严                            朽木露琪亚 袖白雪 : 最高解放(非卍解) 飞燕连哭玩玩动漫网 -- 爱动漫爱玩玩9 [: ]+ J& {2 Z/ d. t; N

狛村左阵 天谴: 卍解 黑绳 天谴明王               
                     / b  u+ q" ?1 Q3 H& V. }/ L3 u' F
京乐春水 花天狂骨: 卍解 花葬                                   志波海燕 捩花: 最高解放(非卍解) 飞翔水车突
                     玩玩动漫网 -- 爱动漫爱玩玩/ O! w# B6 a# z, M, Q2 J
东仙要 清虫: 卍解 清虫终式 阎魔蟋蟀                       阿散井恋次 蛇尾丸: 卍解 狒狒王蛇尾丸bbs.yxfo.com% M' |6 E* P8 D
                      0 I+ {# w- G' \
日番谷冬狮郎 冰轮丸: 卍解 大红莲 冰轮丸                 雏森桃 飞梅 : 最高解放(非卍解) 夕暮焰 bbs.yxfo.com4 ?+ {8 l* E4 M' l8 e  t
                    ' e7 z) L6 `, }3 ]; s. M
更木剑八 灵压解放                                                  石田雨龙 乱装天傀& e/ r6 `- h* p$ M! C: Y
万集动漫免费在线看& c2 |3 }. E. w( j8 I- X: O8 [

疋杀地蔵: 卍解 金色足杀地藏                                            井上织姬 彩虹の言灵                       

茶渡泰虎 巨人之拳

回復 支持 反對

我想問到大家碎蜂 瞬开定四枫院夜一 瞬开勁d
回復 支持 反對

唔係瞬開..係瞬閧=.=
同埋係夜一勁d的..之前兩個有打
係夜一嬴左碎蜂
----------------------------------------
你按錯左回復我吧=.=
我冇問點解=.=
回復 支持 反對

點解藍染同市丸會變
回復 支持 反對

回47#帖子

不是變
是創造十刃
話說我的透明度真的那麼高嗎?
原帖由 [H]kingboy27 於 21-3-2008 22:22 發表
唔係瞬開..係瞬閧=.=
同埋係夜一勁d的..之前兩個有打
係夜一嬴左碎蜂
----------------------------------------
你按錯左回復我吧=.=
我冇問點解=.=

是有字幕組翻譯為瞬開的
回復 支持 反對

咁我想問下大家 係第三頁卍解邊個勁d
唔計山本元柳斎重國卍解
回復 支持 反對

我fd成日話黑綺把刀係世界頭目,咩大虛
咁咩係世界頭目,大虛又有邊幾種
黑綺係咪又真係咁勁
可唔可以比我睇番黑綺第1次 卍解 同虛化 個幾集比我
黑綺佢老豆係咪死神黎