打印 上一主題 下一主題
收起左側

玩咩職好啊?好難諗呀~

關閉 [複製鏈接]
`我建議你玩魔銃使..人家說打怪pvp都行-[]-''
回復

如果我是你,我會做魔統
pros:物防無魔動這麼廢,但魔攻差不多,可以秒k人/統射程遠,引怪一流/回高
cons:統要用彈藥
回復

做靈鬥比較好,,因為夠防又有得爆-0-
回復

靈鬥pvp好似差左d,要玩錢...我最多買300點玩...點到即止- -唔知得唔得?
魔動我唔鍾意佢得個魔攻勁,技又貴,pvp唔升技唔駛玩喇掛?
魔銃其實好唔好?我諗緊魔銃同銃戰邊個好
守劍 道使 精使 守使(得0死經) 聖靈(死都唔做..幫人回) 呢堆沒前途收檔= =
亞斯人低命回都走得,邊個唔pvp...好難架喎><
聖劍好聽就攻守兼備唔好聽就左右為難..兩頭唔到岸,平均型自己升(高lv通常實組人架啦)

咁姐係我鍾意pvp又諗唔到玩咩職...魔銃以前人人話勁,但依家人地又唔同講法,有猶豫-.-''
仲有,幫我的記得...我得300點..終身
回復

好難諗啊,好多投左唔回...囧><推帖
回復

原帖由 Jalfar 於 22-2-2008 20:04 發表
我都知,但係成日玩一樣,見人用第二樣我又想轉咁,成日覺得自己好似廢人地好多,個個勁裝,台地d人pvp又好似好勁,咁我見勁人用咩職又轉職..轉黎轉去..
我依家只係諗到先玩
靈鬥/守劍/魔銃/銃戰,
之後玩精使/道使/亞斯 ...

靚仔^^"靈鬥銃戰pvp廢=口=?
上到9x lv魔銃未必夠銃戰秋啊哥哥--
戰職差既只係一招獸印=  ="
回復

靈鬥啦,單打快,拮花勁,右有得爆 -0-
回復

多謝各位..但好亂, 話左沒錢,仲講獸印,真係..#$@*&(#$@!!''
靈鬥打快我夠知, pvp唔用成幾千萬蚊刻紋點玩..?300點= =傻?
回復

朋友...如果吉花升既..一定魔銃  銃戰好..
0鬥  其實唔錯..技平...而且魔唔夠用呢個問題一早解決左(新生頭)....
pvp唔勁? 有刻紋 咩職都勁..
如果係我...我玩左0鬥..再開魔銃...(宜家都係咁)""
回復

忘了..我=jalfar^^唔該晒上面,但係仲有dd唔明...
做咩講左沒錢仲要話刻紋= =
回復