收起左側

金系要點+技

同上,,金系耍要點+技?!

回復

頂置有好多關於加點方法

唔好再開呢D無謂既post啦~
回復 支持 反對

原帖由 臭bee 於 18-2-2008 21:08 發表
頂置有好多關於加點方法

唔好再開呢D無謂既post啦~

無謂都吾緊要,,你系都答左我先
我之前有玩,,見樂古都幾多人開POST,,就系你ED人,,搞到樂古E家個區,,得番果幾丁友
你要厄POST,,我1陣開返個同你吹水,,但系可吾可以答左我先,,
1技+30嗎,,2技要多小,,40定50,,那3技尼?!
你答左我,,要我開個POST比係厄分,,講埋,,吾系我吾知開吾開
仲有系技,,KA..子,,吾好意C,,我平時吾系幾中2串人,,但系你真系1個KA...子

回復 支持 反對

或者,,我可能我睇錯左,當我唔好意思囉~
但係 你話我呢D人搞到樂古E家個區,,得番果幾丁友
你憑咁講? 呢個版人少又關我事?

我都唔意思講....如果錯左一件野,就比人講係KA?咁呢個世界個個都係KA 唔通你無做過錯野? 你做過你都係KA啦~

其實,你問果條問題金系耍點+技?!咩叫耍點+技? 請你指教下我

回復 支持 反對

原帖由 臭bee 於 20-2-2008 22:16 發表
或者,,我可能我睇錯左,當我唔好意思囉~
但係 你話我呢D人搞到樂古E家個區,,得番果幾丁友
你憑咁講? 呢個版人少又關我事?

我都唔意思講....如果錯左一件野,就比人講係KA?咁呢個世界個個都係KA 唔通你無做過錯野 ...

你話做錯1件野,,甘我都打錯1個字,,同埋人地都估到,,你都估到拉,,吾好話吾系,,吾系你點會睇錯我系話要點+點,,仲有系你話吾好再開D冇謂POST,,同埋吾系你搞到個區凡甘小人,,系因為你D甘既人,,1睇錯就甘,,好采E家小人玩,,吾系1人1句,,話吾好再開D甘白痴啊,,冇謂啊,,既POST,,我咪打字打死我,,仲有你識吾識,,識吾該答一答,,吾識就88,,吾系吾好再曬我D時間回你D ON...POST
回復 支持 反對

金系到 有法金同力金

你問金系耍點+技,我又唔清楚你玩緊力同法 因二者要學技都唔同

力金:如癡如醉,如夢初醒 (但要學呢兩種技能,要學埋前果2招) 呢2招係封技 無論pk定打王 都有一定作用 另外 可以學輔助技能 (可以不學) 輔助技能係+攻 但係浪費一會回時間 當你用左呢招到人地可以直接攻擊你 咁你用左都打唔到人(不過 如果打到 佢打出數字好大,如果你用呢招+攻 再打必殺,連繫 真係可以隨時秒寵,但一定要好高級數)..... 打王呢D都有一定幫助,係唔錯既技能 。

法金: 法金要學金虹貫日 流光異彩 (同上 都要學左之前d招 先可以學呢幾招) 金虹貫日最高可以對 5個目標造成中級法術傷害 用黎練級 清小怪好好用,不過要好高級 , 流光異彩可以對1個目標造成高級法術傷害 打黎pk或者打王都好好用 不過是能單一 。 最後要學癡如醉,如夢初醒 (但要學呢兩種技能,要學埋前果2招) 呢2招係封技 法金唔需要學+攻 因為佢用法 +攻沒咩用

提醒你 法金 到高級果時 消耗的魔 係好大 而且用補法藥品到好花錢,比較貴~
而力金只係需要補血藥品就可以 而且比較便宜~

最後 力金的如癡如醉,如夢初醒 一定要+到最多 有多出黎先+其他
        法金的金虹貫日 流光異彩  癡如醉,如夢初醒 都要+好多..而且所需潛能,所以法金需要經常刷潛。

同埋 提醒你 下次唔該你問問題時 先睇清楚有無打錯字,唔係個個人都知道你講咩
如果你一開始無打錯字,我就唔會話你開呢D無謂既post,不過,唔可以唔承認我都有錯 我可以係到同你講聲 對唔住,同堆 無好意思~
回復 支持 反對

原帖由 臭bee 於 23-2-2008 11:26 發表
金系到 有法金同力金

你問金系耍點+技,我又唔清楚你玩緊力同法 因二者要學技都唔同

力金:如癡如醉,如夢初醒 (但要學呢兩種技能,要學埋前果2招) 呢2招係封技 無論pk定打王 都有一定作用 另外 可以學輔助技能 (可 ...

吾該曬,,但系我想知要點幾多,,30,50,70,,定1技,,2技點30,,其他點爆?!系法金
甘我都要講個吾好意C
回復 支持 反對

法金: 學金虹貫日 流光異彩 要點得最高 其他有需先點~ 清怪升級 都好好用
同上 封技 一樣 如癡如醉,如夢初醒 都要點 用黎pk好好用
回復 支持 反對

法金: 學金虹貫日 流光異彩 要點得最高 其他有需先點~ 清怪升級 都好好用
同上 封技 一樣 如癡如醉,如夢初醒 都要點 用黎pk好好用 其他有需先點~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對