查看: 2419|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2008裝備帳號大平賣~~2008大家快快樂樂!!

本人有意放帳號同裝備~
帳號1:  2xx全幸狐連2xx全攻牛連17x全攻貓(放1100蚊hkd)<--價錢唔岩心水可平
帳號2:  2xx全魔攻龍連18x槍b (呢個800蚊hkd)<-----價錢唔岩價可平
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
講下帳號1有咩裝備先啦~ 有335攻神秘連葉帽..有大量點寵:有君子竹~波波特~福殌屍寶寶~駒魔師~北風之神~vip寵 大長
搖滾精靈~到合品喇~~130等合水% 17個~130合光%7個~130合感21個~190合魔攻1個~190合hp品1個~~5張光花技~
另外仲有好多值錢合品同好多ga野都唔會放係帳號到~到裝備喇~~~
土帽99%(仲有6x日) 近新手拍120 精8 94%(仲有6x日) 4XXXhp盾(呢個可以用一生
) 大吉上上591攻(6x日)搖滾色品59x攻(6x日)向日x腰446攻  光披46x攻 天空眼鏡   (呢個帳號仲有旺旺內掛~可以去到2008-2-18日)
帳號2: 講下寵物(呢條龍唔係好多野~不過好多靚野)
君子x~魔師介18魔攻~2轉裝備21魔攻~仲幫左你轉黑頭-v-土星手杖39幸~x草手杖~80等龍頭~雪花頭~水晶包~到myshop野
n個環= = 2個雪花盾~彩虹盾~2個雪花頭~tai拉帽~雪花手杖~180升等箱a~4個180升等b~升等箱~5個波波蛋~2條青龍腰~
天空眼睛     條龍仲有25點送比你- - 龍間屋好靚~~靚屋要收反10蚊hkd= = 紅利卡22張
________________________________________________________________________________________________________
呢d裝係另外賣∼如果買帳ga人想要呢d裝∼向我買會有折頭∼
首先:85x防200等盾 (放250蚊)
39幸金腰(180)  32幸金腰(100蚊)
暗盾2個 (350) <---放哂比人喇
48幸劍200等(230蚊)
冰鑽n個= =(1蚊1把)
4粒白6水鑽2粒blue6水鑽(110蚊)
3s龍杖43幸(350) <-----放左比人喇
27xx 100等hp帽(120蚊)
113個記億門=口=(2蚊1個門)
修粉15個= =(130蚊)
洗技水1支(50蚊)
天使電鑽800(80蚊)
300深電鑽1200下(110蚊)
光石4粒(1粒2蚊)
水石3粒(5蚊1個)因為呢幾日有大量雪鏟令~所以貴左
火石2粒(1粒2蚊)
風石5粒(1粒2粒)
電石1粒(1粒2粒)
暗石2粒(1粒2蚊)
200等3s惡魔槍(115蚊)
230防地背(45蚊)
2頂90等3s合防帽(40蚊1頂)
1頂100等3s合防帽(45蚊)
2個絕版左noknok之介(10蚊個)
3條味合金豬..(50蚊1條) <---(最值係呢個時候)
100等3s合防盾(60蚊)
土石1粒  5蚊
170合水~(2蚊)
白色火花技(10蚊)
龍舟寵(自出價)呢個寵有18個...唔洗怕冇<...(40蚊1個)
100等3s槍 (35蚊)
150合防品14個(5蚊1個)
______________________________________________________________________________________________________
唔好意思= = 帳號1果到冇講myshop有咩~~係到講反啦
連花杖,,,,..貓頭英帽~~梅特帽~雷神~~n個環~
_____________________________________________________________________________________________________
我打左1個幾粒鍾~~我真係好有意賣~退出卡巴~因為要讀書~~另放彩虹冒險裝備~~如果想知咩裝備可以係到留個言~路過ga朋友都幫下手推推~多謝大家~~因為卡巴呢日唔知做咩太lag~拍唔到圖~~只可以用手打~~謝- -

仲有小小新手裝備~~~係到放反啦.........
魔女的特別帽子74防~~(35蚊)
200防金豬~~(35蚊)
______________________________________________________________________________________________________
本人按左多位nakuz朋友ga提意∼叫我出個價錢易賣d∼我出左喇∼上面所有物品都可以平賣
有意留番個msn係到啦!!注意:
買裝者
回復

有新裝備啊∼!!!

岩先鑽左個120盾3s可以合hp~如果想買ga化~都可以買

個盾價錢係85蚊

令外仲有把精6合左112%雪鏟~~如果真係有心想買可以出價<--呢個雪鏟我出唔到價

交易地點只係可以火車路線∼∼∼上水去到大圍~~~我車錢都係你出番~~

放心~本人坐巴屎~~好平a_a 只係面交~~準時到~~

本人放易左有7次喇~~~放左7次野~~本人有心交易~~~多謝合作~~:handshake :lol
回復 支持 反對

勁野!
洗技水100點=1
但佢放$50
100點=$26
修粉15個=$130
一個修粉20點   
15x20=300點
300點=$78
果d咩新手裝、唔值錢的都賣$35
一個電鑽都賣$80
咩垃圾都賣勁貴- -
2008大昆錢呀.............
回復 支持 反對

係呢個價喇~~

我講左唔岩價可以講價~你咩意思先~凸你..自己冇眼咪講人啦凸== 死你
回復 支持 反對

你自己唔like咪唔好買lo~

你都凸凸地
回復 支持 反對

原帖由 fyw05120 於 31-12-2007 20:43 發表
勁野!
洗技水100點=1
但佢放$50
100點=$26
修粉15個=$130
一個修粉20點   
15x20=300點
300點=$78
果d咩新手裝、唔值錢的都賣$35
一個電鑽都賣$80
咩垃圾都賣勁貴- -
2008大昆錢呀.............

極度同意
85x防200等盾 放250蚊 人地baby,豬豬 83x/82x少20~30防 只係賣120~150
4粒白6水鑽2粒blue6水鑽(110蚊)修粉15個= =(130蚊)<<<自己買點買仲平過佢多多聲@o@佢一粒鑽成20蚊= =...修粉自己買點買仲平過佢 駛鬼咁撚煩搭車同佢面交咩 又無得入數= =...最好笑仲要出埋佢d車錢...個題目同注意都抄足我8~9成= =無奈~
3s龍杖43幸(350)<<<勁on9...人地baby46幸都係100蚊= =
洗技水1支(50蚊)<<<100點...自己40蚊買張150點用100點買仲平過佢 = =
天使電鑽800(80蚊)<<<<極度on9 唔使多解釋都知發生咩事
300深電鑽1200下(110蚊)<<<自己用100蚊買張400點可以買到成3把= =
200等3s惡魔槍(115蚊)...佢賣115,人地豬豬賣20蚊 哈= =
2頂90等3s合防帽(40蚊1頂)<<<<貴爆,卡錢幾千萬
1頂100等3s合防帽(45蚊),,<<<貴爆,卡錢幾千萬
100等3s合防盾(60蚊)<<<<貴爆,,卡錢幾千萬
3條味合金豬..(50蚊1條) <---(最值係呢個時候)<<<好似卡錢都只係幾千萬= =.....貴1x倍
龍舟寵(自出價)呢個寵有18個...唔洗怕冇<...(40蚊1個)<<<人地傻貓10蚊個,;貴人35蚊vv
100等3s槍 (35蚊)<<<<哈 le個我有 合左19命只係賣5蚊...
魔女的特別帽子74防~~(35蚊)<<<<= =...貴爆
200防金豬~~(35蚊)<<<<<我221防都只係賣10蚊= =....
最後講下佢果2個垃圾ac一個1100一個800= =同佢買果d人真係青山出黎 一d都唔值 就算半價都仲係貴
講價 你會可以講到平詔人地咩? 可以就唔會出埋d咁白痴既價啦= =....
以上屬個人頂佢唔順而有感而發既意見 知佢多數會串番我 不過由得佢 純粹講事實~~~

回復 支持 反對

我賣我野~你理得我~

我要賣你都冇計~
回復 支持 反對

原帖由 幻B囡 於 1-1-2008 16:51 發表
我要賣你都冇計~

咁又係嘅 唔通你要on9我唔俾你on9咩;P 你慢慢賣啦bo  希望有人同你賣啦;P  有種你咪唔好改價囉
回復 支持 反對

呢d唔係講種唔種

係有d狗冇眼姐~~~

大家小心出街比狗咬啊
回復 支持 反對

原帖由 幻B囡 於 2-1-2008 17:36 發表
係有d狗冇眼姐~~~

大家小心出街比狗咬啊

被狗咬點慘得過被膠雞昆錢呀?;P ;P
回復 支持 反對