樓主: Hk_Alexander
收起左側

【資訊】以 Bank Transfer 申請 Member 流程詳細版(100%成功)

原帖由 sinceman 於 4-10-2007 11:47 PM 發表
唔係好明step 9....係咪應該連埋ste8 果張野成份俾個銀行佬過數定點?
定只係俾個payment number ???

你只需要用紙記低 Account no., 果間公司名 global collect bv, 價錢 (即是你所做幾多個月 membership fee),
bank reference no. 就可以到任何一間 hong kong bank 入數, 你唔需要家人幫你, 你都可以自己做 member
回復 支持 反對

原帖由 cool_snow 於 5-10-2007 16:16 發表

你只需要用紙記低 Account no., 果間公司名 global collect bv, 價錢 (即是你所做幾多個月 membership fee),
bank reference no. 就可以到任何一間 hong kong bank 入數, 你唔需要家人幫你, 你都可以自己 ...

問題係零用錢(用member既錢)係家人比既呢..

原帖由 燎原火 於 4-10-2007 17:24 發表

是「Pay」,不是「Play」。

聽說是可以用「Phone Pay」的,但香港好像不行。

在美國 英國..加拿大等地區是能夠以電話作交易的..不過會比寄錢或者入數貴少許(中間的手續費..)

回復 支持 反對

原帖由 cool_snow 於 5-10-2007 08:16 發表

bank reference no. 就可以到任何一間 hong kong bank 入數, 你唔需要家人幫你, 你都可以自己 ...

唔該哂 thx^^"

[quote]原帖由 teagod2004 於 5-10-2007 09:30 發表

回樓上#22   問題係零用錢(用member既錢)係家人比既呢..

我只係唔識入數個程序, 咁又關零用錢咩事?  你又知我一定係家人俾錢我!?

回復 支持 反對

原帖由 sinceman 於 4-10-2007 23:47 發表
唔係好明step 9....係咪應該連埋ste8 果張野成份俾個銀行佬過數定點?
定只係俾個payment number ???

成份比個Banker...之後話入數果陣要入埋果個Payment Number
回復 支持 反對

540 =.=好多- -" 唔玩mem0 0
回復 支持 反對

原帖由 sls19941 於 6-10-2007 00:35 發表
540 =.=好多- -" 唔玩mem0 0

$540 For你玩一年........係"一年"
回復 支持 反對

想問要比埋幅圖佢or讀比佢呢?-.-''
回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 3-10-2007 21:56 發表
因為之前一直沒有什麼成功例子,而且大部份玩家都係寄信,更更大部份串咀的小朋友更用上「信用卡。

所以一直欠了這份東東,感謝您 Undead。

I use credit card.So am I "串咀的小朋友"?
(Lots of people use credit card, they all "
串咀"???)
回復 支持 反對

原帖由 ((火人鬼BB)) 於 7-10-2007 11:21 發表
想問要比埋幅圖佢or讀比佢呢?-.-''

緊係比埋幅圖佢吧~
回復 支持 反對

回復 #17 cool_snow 的帖子

what the fax no. ???
回復 支持 反對