打印 上一主題 下一主題
收起左側

GC版普通民意調查

關閉 [複製鏈接]
Q1:你覺得那位版主較好?
A1:kenken1212
Q2:你為何覺得A1的版主好?
A2:成日上同成日睇呢個版
Q3:你滿意現時版主的表現嗎,何解?
A3:滿意,,因為gc版d版主個個都會做野,,
Q4:版規中有什麼可作出修改?
A4:而家黎講係冇野洗作出修改ge=]
Q5:各子版有沒有什麼地方可以改善?
A5:都係冇野要改住
Q6:你有沒有什麼地方今你不滿,有請指出?
A6:冇人黎lo,,我開個po都係等版主黎問咁 -w-"
Q7:你對GC版有什麼意見/睇法?
A7:呢人 2版都幾好ge=]
Q8:綜合以上問題,你認為GC版而家好嗎?
A8:投左好la

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
kenken1212 + 5

查看全部評分

回復

A1:誰做得好就較好,沒分那位跟這位啦
A2:封膠貼,扣膠人分
A3:跟上面答案一樣
A4:請膠人不要再出什麼膠貼的東西(認真的!)
A5:影片區建議把技術片跟惡搞或貼圖什麼的分列好
A6:「今」字打錯了(講笑...)      沒有的
A7:未來要做得更好,不然沒有人玩GC,GC就會倒了,到時香港大遊行就不好了吧xD!!!
A8:請投票(不投票不會加分) 投了!

評分

kenken1212 + 5 多謝提點錯字

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
A1:kenken1212(金虫) 
A2:他人品不錯
A3:滿意,因為沒有大問題發生
A4:沒!!!
A5:沒有-o-"  太完美了@@"
A6:多舉辦活動@@  獎品盡可是點數
A7:有大好前途.........(長遠的事了吧?.......)
A8:一個字......好!!!!!!!!!

評分

查看全部評分

回復

A1:更係你=w=啦~~KENKEN1212
A2:very good啦~~
A3:見人見智,你想我講你好都得啦=w=你問我y沒得y wo~~
A4:而家黎講係冇野洗作出修改ge=w=,有我會send ya比你c wo~~
A5:有啦~~大把,如果-w-可以咪汁更我字眼-w-我比你扣左10fun,你同我好有恨-w-
A6:我日日c到頭版都有30前的帖0w0唔c真會比扣fun=w=囧
A7:有d人好funny,i love=w=
A8:勁好-w-

評分

查看全部評分

回復

kenken1212

A2:冇扣我分
A3:滿意 正常的1樣 唔什麼特別
A4:正常 冇需修改
A5:抱怨區太嚴了 比人發洩1下好應該
A6:大概沒有
A7:GC版唔有意見 但對GC很有意見哦
A8:投了

評分

查看全部評分

回復

A2:因為盡了版主應盡的責任,也很公正
A3:滿意,因為工作表現不錯
A4:沒有=.=
A5:沒有x.x
Q6:你有沒有什麼地方令你不滿,有請指出?
A6:沒有,都很好-﹏-"
A7:gc版,有時會有很多無聊話題和罵戰,但除了這些,都是個好版
A8:不錯的@.@"(投了好._.")

評分

查看全部評分

回復

我之前發過post
不過對Q4有D回應
我驚用編輯你會睇唔到
A4:關於版規
「6.)放影片或貼圖的 請去影片及貼圖區。」
我對呢條版規有小小疑問
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
就上述既post黎講
呢種post應該係抱怨post吧
仲有呢個
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
呢個post有貼圖 咁會唔會應該係放係貼圖區呢?
呢條版規有d唔太清晰既地方

仲有五.【加減分方式】

(討論bug和外掛時帶抱怨性 請到抱怨區 否則必以討外掛扣分
任何提供外掛下載 外掛問題討論  總之話題帶有外掛性質 必扣)。
我想問下呢個係咪錯字

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
kenken1212 -1 貼圖者都可以抱怨或從文中發問問題 抱 ...

查看全部評分

回復

A1:做到版主既都唔會差
A2:好...不錯...不會差
A3:滿意...一般既...唔會串就得啦
A4:冇啦...ok喇
A5:唔洗...各子版都有吹水的方法
A6:冇呢?.?要答咩=3=
A7:希望整d教技術既帖置頂
A8:好

評分

查看全部評分

回復

A1:因為是新手~不太清楚O_O
A2:不太清楚~S0R〞
A3:扣分和加分配合都做得很好<-((._.講廢話
A4:幾好~但係始終唔明咩叫OO......
A5:很完善~不過應該還有什麼地方改善=]
A6:何謂貼錯區?不太清楚
A7:冇乜~
A8:投了~好

評分

查看全部評分

回復

A2:唔偷懶=_=
A3:滿意,解析如上
A4:這東西版主自已想想=_=
A5:冇
A6:月翏人洗版囧
A7:冇 因為都唔錯
A8:請投票(不投票不會加分)投左 好!!!

評分

查看全部評分

回復