打印 上一主題 下一主題
收起左側

*咒術師技能分析*11月19日更生[咒術技能屬性問題#321]一定幫到你

原帖由 喪•風豬靈 於 13-1-2008 02:06 發表
我依家56lv咒..46job     會吾會太低job

同埋能量球需要強化嗎?

你是光槍咒吧? 若是光槍咒. 能量球使用機會較微 [或只作範圍攻擊]

有剩CP才學也不太過份.  JOB方面算是頗不錯的了. 不要太介懷呀. (某吉如何55LV 55JOB=_____=)
(PS: 若轉回水咒的話, 能量必需強化.  某吉用能量球打怪扣千, 神奇.)
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

:handshake :handshake :lol :lol
回復 支持 反對

最近出左s卡強化, 想問問神聖s卡應該點加點先最好 ?
如果想攻擊強係唔係加屬性之力會好過加攻擊力的 ?
回復 支持 反對

嗯, 加屬性之力好像是最佳 [某吉跟我說的.]

不過   神聖加不加也差不多吧. .-___-+"
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

古代的都吾系好夠用架-  -
因為58槍無爆擊率無爆擊力

即是說沒有44Lv槍的突然3000幾扣-___-"
因此, 我建議 [建議啦=口="]  神秘的上會更佳, 合至+5

其實44槍可以一直用到67才換雷伊的說.  但是44槍的命中率較低
[58槍會較高  平均攻擊力較佳]

所以可以自我取捨囉-vv-" 我較愛44槍, 爆起上來較爽啦=  =+
回復 支持 反對

有咩問題汁汁會回應大家的,,
吉吉我最近沒空....回幾個吧-V-
原帖由 喪•風豬靈 於 18-1-2008 09:39 發表
到左58lv係咪要轉58槍

古代+5  45m底吾底??

不錯,,58槍,,攻擊穩定性高

原帖由 史塔蓋 於 17-1-2008 11:24 發表
最近出左s卡強化, 想問問神聖s卡應該點加點先最好 ?
如果想攻擊強係唔係加屬性之力會好過加攻擊力的 ?

其實加屬性之力比較好,
因為屬性之力的攻擊比攻擊力高,
要小心分清楚屬性防衛力(坑)同屬性之力

原帖由 丁玉 於 16-1-2008 01:26 發表
:handshake :handshake :lol :lol

請別洗PO
原帖由 喪•風豬靈 於 13-1-2008 10:06 發表
我依家56lv咒..46job     會吾會太低job

同埋能量球需要強化嗎?

這個問題我無法回應你了,,
之前有很多人都很低JOB,,我發現完來夢之的玩家JOB都偏低呢

原帖由 monmon 於 8-1-2008 20:26 發表
我53去洞4得嗎?我1招光槍1隻怪...

如果你有範圍技,,光技等,一定夠的 ,,,放心吧

[quote]原帖由 tonykiu 於 7-1-2008 18:31 發表
我現在 51 lv  本身job只有 36lv  ..去哪
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你現在是用54仗的吧 . .[或是弱智.]

63仗會較好, ,20%機率增加30%攻擊力,,機率有成1/5..

十分有效 =)"
回復 支持 反對