樓主: fungkwokleun
打印 上一主題 下一主題
收起左側

殺人ac用咩職好

關閉 [複製鏈接]
原帖由 ㊣逆剎⊥魂⊿ 於 6-8-2007 02:32 AM 發表

緊係統戰啦 如果2個1齊用晒刻紋 統戰&魔統 2min內鬥快ko對方

計血就緊係 統戰多

統戰勁 信我啦

你想講銃戰用分流日set天眼?
回復

原帖由 神岡龍小 於 24-6-2007 16:46 發表

我諗係打你個個魔動廢姐= =
魔動一野血食都夠秒你了

魔動血色同魔統招電爆差唔多......
但係你一定唔知魔統有招烈日光輝比招烈日打中都傷al魔動有咩招有烈日光輝咁高魔功
其實2個都係魔魔功ja如果要打物功job一定win ga
同埋你如果細心D c下就知魔動係無得同魔統比
魔統D技全部係單技高魔功 個魔統咁本pk玩晒
魔動如果係單技無刻文都係得個2招打一傷(魔統有招禦魔+魔法防禦力增加1.5倍)你都唔知點打al
如果魔統玩[[幻靈咒]]+命中都差唔多一定中 如+埋前[[閃影咒]]後[[疾影]]有埋[[禦魔]]你一定打唔都
D回咁多+埋魔防高打都都唔打得點
回復

殺人ac...

殺人ac你就一定會遇左好多死經

所以殺人ac我覺得唔應該注重係迴避上

應該集中係命中上

因為你殺人ac始終d裝都唔夠正常既ac勁

所以殺人ac最好係命中上有優勢反而比較好

所以我覺得係銃戰好好多= =
回復

咁你就錯[[[[[[[[因為你殺人ac始終d裝都唔夠正常既ac勁]]]]]]]
咁你銃戰D防係物防你無勁裝就無魔防咁魔統都差唔多可以一招妙你
你要話埋-------所以殺人ac我覺得唔應該注重係迴避上-------
咁就知你係星夢pk新手
你話唔係迴避咁你銃戰無回咁你係咪比魔統D電光爆打到死無回就死al下下都中我就話你一定死硬

回復

""殺人ac"" 係指咩呢老實講....係專門見白就紅果d?

如果係既我極不同意上面果位人兄既發表∼

見白就紅的話...專注攻擊力同命中會比較好∼ 為求既係快狠準!

迴避對殺人ac無咩太多作用...無裝既關係∼比人打都預左死架啦

上面果位話人係pk新手?我諗你既理解能力太差喇==”..

同時也看出你沒有理性分析問題∼只會盲目支持”魔銃”

回復

如果殺人aC係指"可以殺到人"..
咁你鐘意邊個職都無咩關系..反正自己升得高興就是了=]
但是如果係指"可以紅到人"..
正如柏柏所講..快狠準..
此時我認為物攻變得不太重要..
要求做到gE係"秒殺"!!
魔法系如魔銃魔動這種魔攻比較高的職業..
加上正確的配點..即使無裝唔用惡擊亦比較有利=]
回復

原帖由 拍虫文 於 25-6-2007 12:08 發表

有話殺人~唔可以放刻紋係身的嗎a_a?
殺人ac~1定要紅人的嗎a_a?

殺人ac唔紅人咁就唔叫殺人ac啦 " 殺人ac可以放刻紋係身 咁紅左人比人殺左咁同送招刻紋比人有咩分別a_a?
回復

原帖由 日餅瞄王 於 9-8-2007 09:54 發表
如果殺人aC係指"可以殺到人"..
咁你鐘意邊個職都無咩關系..反正自己升得高興就是了=]
但是如果係指"可以紅到人"..
正如柏柏所講..快狠準..
此時我認為物攻變得不太重要..
要求做到gE係"秒殺"!!
魔法系如魔 ...

殺手ac5玩最好

原帖由 傻頭 於 9-8-2007 16:19 發表

殺人ac唔紅人咁就唔叫殺人ac啦 " 殺人ac可以放刻紋係身 咁紅左人比人殺左咁同送招刻紋比人有咩分別a_a?

出完放落倉

回復

緊係用魔統/統戰啦@@
回復

我個人覺得就魔純啦~
但係如果高lv ga咁樣純戰會勁d~
回復