打印 上一主題 下一主題
收起左側

拉思(盜賊)/刺客/闇殺使討論區

關閉 [複製鏈接]
拉3可以連技 1 +捉
好似魔道血捉到魔c盾捉一樣
好q勁
回復 支持 反對

只係拉3?? 放埋其他吧
回復 支持 反對

原帖由 殘S影 於 2007-4-9 15:34 發表
空姦:講最簡單果個先 就係逼到人埋牆先 然後↑  ,  zzz...←←(左或右(可以唔禁))一樣狂禁
或者由下面跳上去(↑↑↑)然後zzz...←←(左或右(可以唔禁←)=口=")狂禁

好唔同意,,↑之後zzzz最多都係打到兩野
聽人講話係:←z←z←z←z
有d人話:←←z←←z←←z←←z←←z
不過一定唔係你所講果個囉
如果有人識空姦既,,唔該發表一下,教下我啦T.T
回復 支持 反對

邊個話空姦人一定要逼佢埋一二面架-口-e點希望可以修改.....仲有......通常真正逼左人埋去既空姦通常都係佢陏都唔洗陏,56lv點裝都係咁講88;P 最後戈野仲要打跌佢.......通常本人就一路番地岩岩好捉瓜埋佢既.......唔得既就z+z+上架啦我~"~這是本人的心得:lol
回復 支持 反對

空耕無需要固定位置...即使平地亦都可以空耕對手
但貼住牆邊空耕又可以簡單殺死對手

空耕:
貼身空耕:←←↑然後←←z ←←z ←←z…
貼身空耕速度:如果速度極快可令敵人即使斷氣都不能倒下(你相信嗎?)
貼身空耕後捉人:當一個敵人被空耕至F字出現時可以按←←z →↓→↓捉(當然要快)
貼身空耕後再耕:當著地時想繼續虐打對手則需快速再次用貼身空耕攻擊對手
前後空耕:←←↑或↑然後←←z←←z →→z→→z ←←z←←z…
前後空耕速度:每兩下轉一個位(速度不夠快做不到)
前後空耕秒人:當一個敵人被空耕至F字出現時用貼身空耕後捉人

●空耕備注1:若有菇丁可用菇丁秒殺被空耕至F字出現的對手,不建議用冰仙子
因冰仙子身處於空中,而人物亦在空中,所以技能命中率會較低
●空耕備注2:在山谷面對一些很會貼在牆邊跳斬讓你一起來就掉街的劍士,可以在你倒地的時間進行觀察及估算,一等到機會時以最快的速度衝近對手然後空耕對手(觀察技術因人而異)
技術:
防守技術:→↑ →→z ←↓←↓ →↑ →→z ←↓←↓…
空行技術:↑↑ →→z →→z

●防守技術備注:如果速度夠快可以無視前方攻擊
缺點:速度慢的人最好不要拿來亂守,衝前但未回去時會被人捉到
●空行技術備注:如果運用得靈活可以於空中自遊行走
缺點:於空路的盡頭總會有人在等著你-_-"

p.s:可供參考

評分

參與人數 1樂點 +6 收起 理由
kenken1212 + 6 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

而家開始變為討論區
大家可在呢度分享技術 會加分
回復 支持 反對

個人小心得:
盜賊有二段跳,於3任為十分重要的角色,
只要善用的話,以一人之力就可衝破4任。

刺客移動速度高,可以實行Hit and Away戰略,
以講求速度的人來說,是不得不轉的角色。

闇殺使我未用過(小弟愚昧,差1lv先轉到),但招式攻守得宜,
有極大的發展空間,更可延伸出華麗的連續技
回復 支持 反對

嗚嗚

我空耕耕人最多得11hits....
對住高血既人秒唔到....><"

空耕巴龍最多得18hits...
最多扣佢一半><"

有人可教我耕得更多嗎?!
回復 支持 反對

原帖由 Oo沙膽oO 於 2007-4-10 00:30 發表

好唔同意,,↑之後zzzz最多都係打到兩野
聽人講話係:←z←z←z←z
有d人話:←←z←←z←←z←←z←←z
不過一定唔係你所講果個囉
如果有人識空姦既,,唔該發表一下,教下我啦T.T

我可能打留左 倒如姦左邊
係禁埋← 你試吓啦-.-"
回復 支持 反對

看來只有拉3才會被討論唷
賊被完全忽略
是難用,還是沒用?
回復 支持 反對