打印 上一主題 下一主題
收起左側

*請到PSP軟件討論區討論邪道*開新邪道帖者按情況扣分*

關閉 [複製鏈接]
原帖由 千翼 於 2006-10-29 16:21 發表

一個CG就夠啦...
大家部1.5刷左做2.71 SEB2未?
我刷左...超好用

我都係覺得1.5好用d 所以我唔會升2.71玩iso的0.0
回復 支持 反對

原帖由 千翼 於 2006-10-29 16:21 發表

一個CG就夠啦...
大家部1.5刷左做2.71 SEB2未?
我刷左...超好用

我都係覺得1.5好用d 所以我唔會升2.71玩iso的0.0
回復 支持 反對

你連左post@@ 1.5貴ar ma=.=alex 係2.71 果到整左好多野...好用好多...唔洗umd 引導就玩到iso
回復 支持 反對

原帖由 ktgpsa11745 於 2006-10-29 19:06 發表
你連左post@@ 1.5貴ar ma=.=alex 係2.71 果到整左好多野...好用好多...唔洗umd 引導就玩到iso

2.71SE-A係咩黎??係咪之係2.71??
回復 支持 反對

要裝左se-a 之後先裝 se-b
回復 支持 反對

原帖由 ktgpsa11745 於 2006-10-29 19:15 發表
要裝左se-a 之後先裝 se-b

點裝SE-A?唔多明- -
回復 支持 反對

我個post有埋教學ga wor=.=
回復 支持 反對

原帖由 ktgpsa11745 於 2006-10-29 20:43 發表
我個post有埋教學ga wor=.=

比返你個post你睇= =

來自著名的Dark_AleX的又一杰作

2.17 SE-B是Dark_AleX所開發的自制2.71系統2.71 Special Edition B的簡稱,其能夠實現在XMB系統下直接載入UMD鏡像文件(ISO),而不需要另外啟動DevHook進行引導。最新版2.71 SE-B系統再次升級,支持免UMD光盤引導運行ISO游戲。換句話說,把記憶棒上面的几十M的DH文件夾刪除了吧。

2.71 SE-B2目前已實現的功能如下:

·免UMD運行ISO

·無需DevHook直接支持ISO/CSO文件在PSP XMB系統下運行

·兼容1.50版自制程序及2.71版自制程序

·可以在開机后運行一個 eboot 程序

·修復了一些游戲的兼容性問題

·高級用戶可以設置 noplainmodulecheck 的打開和關閉

·有2.71SE-A的所有功能

先安裝2.71 SE-B后升級至2.71 SE-B2

·2.71SE-B完整安裝文件(傻瓜包)——http://dl.pcgames.com.cn/html/3/ ... &pn=0&.html

在PSP 1.50系統下安裝,或在2.71 SE-A系統上升級

不支持TA-082主板,請勿用于TA-082主机,否則變磚。

· 2.71SE-B2升級文件(傻瓜包)——http://dl.pcgames.com.cn/html/3/ ... &pn=0&.html
  安裝2.71 SE-B后運行可升級至2.71 SE-B2

安裝及升級過程中請保証SP電池電量75%以上,以及連接電源。

乜有講點升2.71 SE-A咩= =

回復 支持 反對

將個程式入面d野放入psp個dirver
回復 支持 反對

原帖由 ktgpsa11745 於 2006-10-29 22:35 發表
將個程式入面d野放入psp個dirver

我講緊SE-Awo= =冇傻瓜包啊~

回復 支持 反對