收起左側

火男的普通近攻技巧

Originally posted by 屎聖EX at 2006-9-16 14:47:

反呃防意思系擋中對手 之後呃番人地 而你所講既系:系佢呃你防前打佢 你所講既明顯只系破呃防
你連人地冇防都叫呃到人防 真系高手 我諗我同你講唔到野^-^  
彩虹有時系觸心理 識呃防唔代表一定擋中 ...

[對手想呃你防 原則上對手系冇防到 我想問你點反呃防?]
我已經答左你..我會點樣反呃防..你咁叻既..你開個post重申吧..
你連人地冇防都叫呃到人防 真系高手 我諗我同你講唔到野^-^
↑咁就請你睇完我回覆先講..對手想呃防你..自然就唔會防嫁喇..佢會等你遲0.5秒再打..你自己都係咁講!!
咁人地冇防..咁打佢..係唔係可以將佢打後同埋令佢呃唔到防呀!!.."高手"
[彩虹有時系觸心理 識呃防唔代表一定擋中反呃防]
↑你自己都識咁講喇~我打篇野出黎俾人睇..人地睇得明識既..只係教人技巧..

[而且我講呃攻 果陣點知你講脫裝~_~ 話你唔識唔代表串你^o^" 只系題點你 有樣野叫呃攻 劍尖唔系玩晒 至於你識唔識你唔洗講出黎^.^"
我同你打果陣你冇用裝@_@? 話人地用裝唔好話你自己用裝 我果陣近攻咪又系得d冇金7,8裝 講到好勁咁~_~"]

咁你唔知你走入黎嘈..係唔係你個人問題呀!!我識唔識都關你事?況且我冇玩..唔洗你提點wo
我有話劍尖玩哂咩?你忽上腦呀?我幾時有講過..唔好屈我wo..我都知有樣野呃攻..
你半年前都係咁話我唔識呀痳..我知嫁..但我都唔覺你識姐~
我冇話我冇用裝wo~你d裝咩s我d裝咩s..你心知肚明啦..
我用果套裝係166,火劍6頂退..火鞋6頂加速..你果d咩裝呀..又用新水女用8吸水盾~

相比下..我166打你..你轉左3,4次裝..當時係淘汰賽..我緊係死過格..
你一輸就轉裝滿血入黎再打過..之後見我嬴唔到你用新水女..就係度好串咁講:我出神裝你輸硬
呢D野我記得嫁..雖然我唔夠你d"裝"打,但我比上不足..比下有餘..起碼技術唔會輸俾你~

其實你根本唔知你自己有幾多斤兩..上次我開post問彩虹有咩勁人..我提名左最後希望
你即刻入黎話最後希望唔夠你打..佢認真你夠佢打?唔好以為嬴左人地1,2次就咁自滿啦
人地虛虛實實你都唔知..你講到咁有條理..你識講識做?

起碼我打出黎既..已經運用到好熟..唔會好似你咁指上談兵..識你既人都知你斤兩有幾多!!
你會抽時間玩脫裝?只怕叫你唔用裝都好難..請你練好d實戰!!先好講你d道理出黎!!
回復 支持 反對

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-16 15:23:

[對手想呃你防 原則上對手系冇防到 我想問你點反呃防?]
我已經答左你..我會點樣反呃防..你咁叻既..你開個post重申吧..
↑咁就請你睇完我回覆 ...

你自己都識講對手想呃你防唔會防 咁你點呃番人防-.-?how反呃防? 你講黎講去咪又系得破到人呃防
而且 如果你講d野冇錯 就唔會比咁多人話你錯  唔通你岩晒@v@?天月,穎,我都錯晒/.\你真強啊

仲有 你咩166裝我唔記得 我又幾時用過吸盾 你作故仔都幾叻(em71)  我套土裝又未同你打過 淨系用過冇金裝 你又話我屈裝 系醒目仔果陣系a star就唔洗比人踢左出黎^_^
 另外 如果我勁過h望 我點解要入流星亮夜 你忽上腦@@?

你覺得自己咁勁就e+同我上彩打埸.ok?

[ Last edited by 屎聖EX on 2006-9-16 at 03:56 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 屎聖EX at 2006-9-16 11:58:

無聊post又點!_! 個post邊道得罪你 得罪到你你咪去回post串我~_~"唔好系道講廢話,ok?

佢自己連破呃防同反呃防都未搞清楚/.\用d歪論系道誤導新手 又話人地串佢(em53-1)  點會有資格講脫裝/.\ ...

quote]
只係覺得你份人愈黎愈衰..年半前..覺得你冇乜野..係樂古開post全部都係開攻擊人既

輸左俾人踢出黎就上黎樂古開post..俾人串又上黎開post..你覺唔覺你好無聊[/quote]

如果你睇唔明-.-只怪你理解能力差

大大隻字寫住例子  

我貼出黎係想令呢句話更+有說服力^^

只係睇你唔順眼姐^^

人地開post教人

你回既第1個post我都睇得出你有心串人

[ Last edited by HiM…謙 on 2006-9-16 at 04:00 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by HiM…謙 at 2006-9-16 15:57:

quote]
只係覺得你份人愈黎愈衰..年半前..覺得你冇乜野..係樂古開post全部都係開攻擊人既

輸左俾人踢出黎就上黎樂古開post..俾人串又上黎開post..你覺唔覺你好無聊

如果你睇唔明-.-只怪你理 ... [/quote]
o原來係咁
回復 支持 反對

Originally posted by HiM…謙 at 2006-9-16 15:57:

quote]

輸左俾人踢出黎就上黎樂古開post..俾人串又上黎開post..你覺唔覺你好無聊

如果你睇唔明-.-只怪你理 ... [/quote]
佢自己冇寫錯野點會比人串 又唔見穎佢比人串~_~?
回復 支持 反對

Originally posted by 屎聖EX at 2006-9-16 15:47:

你自己都識講對手想呃你防唔會防 咁你點呃番人防-.-?how反呃防? 你講黎講去咪又系得破到人呃防
而且 如果你講d野冇錯 就唔會比咁多人話你錯  唔通你岩晒@v@?天月,穎,我都錯晒/.\你真強啊

仲有 你咩 ...

唔通你岩晒@v@?天月,穎,我都錯晒/.\你真強啊
↑我冇話佢地..唔洗拎佢地出黎達我/口\我只係話你..沒有話其他人..
仲有 你咩166裝我唔記得 我又幾時用過吸盾 你作故仔都幾叻  我套土裝又未同你打過 淨系用過冇金裝 你又話我屈裝 系醒目仔果陣系a star就唔洗比人踢左出黎^_^
 另外 如果我勁過h望 我點解要入流星亮夜 你忽上腦@@?

你唔記得我記得..冇作故仔..你之前有個水盾8定9既..2秒32吸盾/口\不是吸盾嗎?

冇作故仔...同埋我係a star唔係俾人踢出黎的..係自己退會..

so我發覺你作故仔仲叻^_^果陣我同沒毛雞串..之後不爽佢就退左會..然後入神忍

你覺得自己咁勁就e+同我上彩打埸.ok?<--如果你1個月前同我講..我一定同你打v_v

之前都講過..如果你睇唔明..就睇多次吧..只會馬後炮v_v

我好清楚記得我只用1套裝[普通s]打你..你轉左幾套裝的...只差土裝沒打而已
到最後你用新水女..我先不夠你打~

我都講左..之前開post問樂古有咩火男勁人..你自己話你仲勁過h望的∼看來你還忽上腦哦v_v

但我都重申左好多次..冇玩彩虹了..同埋用註:本人廢機,有線上網,廢ds卡會hand機..so冇mood玩彩虹..

↑因為我會lag..所以我覺得lag玩黎都冇意思..但1個月前..我係我呀哥果邊用佢部機冇事..

所以1個月前同你打..冇問題..而家免了..屋企部機..太令人失望..呢個係事實..不是藉口..

但我估你都會屈我說是藉口的了v_v這是你個人的風格...

唔信既..我已經搵返個post等我post多次你講什麼吧..v_v

Originally posted by 屎聖EX at 2006-8-29 16:47:

個人認為近戰你同高手平可以(N) (sm9) 我果陣同你打 你淨系識擋同埋攻擊^_^"呃攻呃防你完全1成都冇出到-_-同高手打你擋得幾準都冇用喇  勁人!!

[ Last edited by 屎聖EX on 2006-8-29 at 04:49 ...

講真--我係想知多d火男脫裝既勁人.

聽講我果陣同你打都係3個月前到既事-.-"

3個月唔係短時間耶(f23,) 同埋我冇剩係擋的..加上我也不配是勁人..bao_20

否則我劬加自己名字上去了..真汗

Originally posted by 屎聖EX at 2006-8-28 23:41:

都話你眼光短淺^_^" 對高手黎講-_-我唔算勁 但最少我贏到jj望^o^

[ Last edited by ‵藤原龍也も〞 on 2006-9-16 at 05:12 PM ]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-16 17:06:

唔通你岩晒@v@?天月,穎,我都錯晒/.\你真強啊
↑我冇話佢地..唔洗拎佢地出黎達我/口\我只係話你..沒有話其他人..
仲有 你咩166裝我唔記得 我又幾時用過吸盾 你作故仔都幾叻  我套土裝又未同你打過 淨系用 ...

無人串我
因為我係火男脫裝王
回復 支持 反對

Originally posted by :) at 2006-9-16 17:13:

無人串我
因為我係火男脫裝王

當然喇..那些人想找更多的人來當回覆的藉口而已..

穎-.-"你玩返..我諗你都末必夠光仔打..

佢好似勁左好多..ps:佢自己講的
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
我講句公道說話

兩個都同我收嗲 :o)
NO TALK 火男脫裝 WITH ME面前!

Originally posted by ‵藤原龍也も〞 at 2006-9-16 17:18:

當然喇..那些人想找更多的人來當回覆的藉口而已..

穎-.-"你玩返..我諗你都末必夠光仔打..

佢好似勁左好多..ps:佢自己講的

我以前勁果陣
佢D實力已經夠我差5多
不過我勁佢少少
我無玩咁耐-.-
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by at 2006-9-16 17:18:
我講句公道說話

兩個都同我收嗲 )
NO TALK 火男脫裝 WITH ME面前!

我以前勁果陣
佢D實力已經夠我差5多
不過我勁佢少少
我無玩咁耐-.-

係咩 真架? 原來係咁(em67)
回復 支持 反對