樓主: freedom040542
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [diu你] [fk you] 講下G1有幾賤啦

有得免費比你玩仲想點? 唔想比錢咪玩其他GAME囉, 如果又要免費玩, 你應該多謝班比錢既人你先仲有得免費玩OR有得玩, 唔係一早汁左啦。如果真係食水食到過哂火, 我諗大家都有腦既, 識自己決定仲會唔會比錢玩, 其至唔玩, 無人比錢玩倒頭黎隻GAME自然會汁。你有火既, 自己比錢出隻GAME, 搶哂玩SD既玩家走, 係有實力既就賺大錢報到仇, 無實力既就唔好係到講其他人, 發出咁多負能量最終自己食番哂
回復 支持 反對

你主觀又蠢,我又講得含畜,講你唔明,真係唔好意思.艦戰根本就係冷門野,打親艦戰就係為刷G既貪G人士玩, 艦戰b ...
derek9394 發表於 1-1-2015 19:31

睇下自己d錯別字先好話人蠢啦畜畜先生
驚瘟係100G事件錯在黑箱作業 你所講既抵比人封唔成立 因為佢冇理據封人
佢應該出公告解釋果幾日遊戲獎勵屬異常 並對造成玩家不便致歉
再譴責利用呢件事既人 講清楚d人錯係邊 同埋解釋處理方法
咁樣先可以理直氣壯咁封人
否則就係無理亂封人

執到任何野都唔可以據為己有呢個係法例寫明 作為一介巿民 呢d野係common sense
執左去睇真定假冇問題 最緊要還番出黎 唔可以使用

冇話一定要 但相比起以往聖誕活動 大家睇得出佢係食到好盡 就係咁
送機無損買點玩家利益 只係對唔買點玩家既利益多左
買點玩家唔會因為唔買點玩家多左野 而自己少左野
買點玩家亦都未必部部機齊 送機活動亦都對佢地有好處
講主觀 你d歪理就真係主觀喇
一味扮哂土豪咁講野

大把人over 500萬呢d野有stats? 咪又係你主觀諗法

量入為出? 講到底你心底話咪又係唔比錢就唔好玩囉
呢個題目其實同驚瘟今次缺少福利 食到盡 有乜關係?
回復 支持 反對

有得免費比你玩仲想點? 唔想比錢咪玩其他GAME囉, 如果又要免費玩, 你應該多謝班比錢既人你先仲有得免費玩OR ...
hunterxwong 發表於 1-1-2015 20:50

係咪免費服務就唔鬧得? 玩得呢隻game多多少少都會課過金 如果唔係邊有機庫放機?
而家鬧驚瘟服務質素下降 有 乜 問 題 先
而且而家直頭唔serve外國 你話係咪應該火滾
回復 支持 反對

唔滿意咪唔好玩囉, 咁多GAME玩你唔玩, 你又要玩又要嘈, 鬧完又改變唔到呢D問題, 最直接既回應係放棄隻GAME, 課金非GAMEONE既香港GAME
回復 支持 反對

2015年要多謝GameOne先
有GameOne我地先有正統高達Online Game玩

所以唔好咁多要求喇 清你機率 拖你獎品數 好正常
要不是GameOne你早就冇正統高達Online Game玩

要不是你老母生你出黎你連打機既資格都冇 你老母要你食屎係都要感恩你知唔知呀?
回復 支持 反對

你愈講就愈證明唔到d咩
如果封ac抵死 你唔講驚瘟做法更加可恥?
呢個所謂bug係大家正常玩遊戲而出現 ...
freedom040542 發表於 1-1-2015 06:32

[size=13.63636302948px]小學雞一唔夠人講就變身認字凸囧.含畜通含蓄
正如愈通越

[size=13.63636302948px]借d耳應該係借d意
[size=13.63636302948px]唔少心[size=13.63636302948px]應該係[size=13.63636302948px]唔小[size=13.63636302948px]心

===============
9you晨早講過惡意用bug會有事,任何1隻online game一般都會對惡意用bug玩家作出處分
=================
[size=13.63636302948px]送機對齊機[size=13.63636302948px]玩家極不公平
[size=13.63636302948px]送機活動本身對少玩少付費人士傾斜,自定出舊SR+幾部新SR,送擴充卡,G幣,舊S集合獎賞才公平
[size=11.8181819915771px]唔好以為求其label人就可以9 up
======
[size=11.8181819915771px]G改時代,大多人bd/md/刷任/M coin,本身至少幾百萬,oc機+防爆至少又幾百萬
[size=11.8181819915771px]後來唔刷任d人賺g才慢
[size=11.8181819915771px]============

[size=13.63636302948px]唔比錢就唔好甘多要求,要100% content ,freedom翼炮都嘈幾年既煩膠!!!
淨識亂嘈
回復 支持 反對

一句講晒,鬧有咩用?

改變到d咩? 一係玩,一係走囉,又無人拿住支槍迫你。

唔好成日以為你有不滿個世界就為你改變啦,接受現實啦,大個仔啦,識得食飯未?
回復 支持 反對

小學雞一唔夠人講就變身認字凸囧.含畜通含蓄
正如愈通越

借d耳應該係借d意
唔少心應該係唔小心

======== ...
derek9394 發表於 2-1-2015 01:09

9you晨早講過惡意用bug會有事,任何1隻online game一般都會對惡意用bug玩家作出處分

7小陣當幫忙 你收左GameOne幾多錢?
9you?人地國服一知道個百萬G幣Bug立即修復喇...一個人都冇封因為盡快斷左根源

可能有啲人真係刻意去刷個百萬G幣...但你唔比人地真係好鍾意打艦戰或者解任?
大佬呀如果人地鍾意玩/只係解個任 又唔係改攻擊力無限飛當然照玩有乜咁出奇? 咁又比佢封? 公平咩? 一係就有曬證據証明到刷G幣 對啲場場都認真用盡力攪盡腦汁享受艦戰既玩家好唔公平 認真玩又唔係專登刷都要封 公平咩??????

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
freedom040542 + 1 bravo

查看全部評分

回復 支持 反對

小學雞一唔夠人講就變身認字凸囧.含畜通含蓄
正如愈通越

借d耳應該係借d意
唔少心應該係唔小心

======== ...
derek9394 發表於 2-1-2015 01:09

借d耳本身唔係standard書面語 冇乜規範 正如尐同忌
唔少心係我打錯
含畜呢個寫法本來比較少人接受 為表達清晰起見 建議寫作含蓄

今次件事玩家只係跟從正常遊戲程序就得到100萬G
正如跟從正常遊戲程序得到0G
兩件事依你來說本來都係bug 但驚瘟處理一樣唔處理一樣
重要係兩個情況都係同一根源
咁既做法有咩公正性可言?
呢件事就係佢地理虧

「對齊機玩家極不公平」完全係你自私既土豪心態作祟
只要你做同樣地滿足活動條件 你同佢地都可以得到同樣既野
如果你原本有一部機 人地可以通過活動得到呢部機 你咪就得到多一部囉
十分公平 你冇受到不平等對待
新兵活動你又唔講 老兵回歸活動你又唔講
畢竟你總想做權貴 要比其他人優越

bd md 刷任唔係惡意操控遊戲勝負同埋利用外掛咩?
乜你又覺得呢d野應該納入考量範圍? 你咁中意自打嘴巴既
大把防爆oc果d咪又係買勁多點果d
佢地到底佔呢個game既玩家幾成呢?

我幾時話要100%content
freedom呢d野要爭取好正常既事 我重可以嘈落去
搞一個game唔比人嘈 咁既服務態度 點得架?

講到底 你講咁多野 有幾多句係同驚瘟今次做到好絕有關?
回復 支持 反對

一句講晒,鬧有咩用?

改變到d咩? 一係玩,一係走囉,又無人拿住支槍迫你。

唔好成日以為你有不滿個世 ...
三分鐘硬度 發表於 2-1-2015 08:16

的確係 唔玩已經係最好既做法 遊戲啫可有可冇 大不了唔玩
唔通玩OLG玩到遊行咩? 比人笑既唔會係GO囉...人地仲會話GameOne做遊戲都賺咁多錢好叻叻(但事實係好_奸)
回復 支持 反對