查看: 7360|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 8/21韓服更新機體武裝展示

全裝備獨角獸高達(覺醒模式)

剎帝利修復型

強人火神砲

康提奥

迷網高達紫色機

馬沙專用魔蟹/龜霸
回復

R後1武好似5止8刀...=3=
回復 支持 反對

R前個浮游盾惡到呢..仲要有護身 根本變態機{:15_772:}

巴納吉: 浮游盾  艹他!!{:15_759:}
回復 支持 反對

【官方又打自己臉】系列

照咁睇,2個月內必下修,否則泡菜仔一定暴動

首先武裝+火力無可挑剔,射又得,格又得,R前後都可以幫你大放血

R前,近距離實彈轟炸 + 超視光管槍,1+2號實而不華,殘彈同CD又充足,已足夠應付SD所有機種

R後,近身一套唔死都殘廢,不解釋

而3號 護身牛油炮有咁既火力根本OP到聞所未聞

最BUG既地方,係呢部野有唔限血既防光技,互射真係搵鬼射得贏╮(╯_╰)╭

結果就係追彈、浮遊炮、光槍光炮全部比佢封死

咁你唯有試下拎支機槍突突突佢 或 實彈散彈同佢火拚下,睇下邊個光速陣亡先(́◉◞౪◟◉‵)

要埋身肉博唔係唔得,但有心理準備一失手就898,另外目測R2既範圍判定唔會細得去邊

........至少我覺得以目前既機,點打都係死路一條_(:з」∠)_

你地點睇?

唯一缺點可能只係冇加推進量既技,

不過對新手黎講肯定係一部巧威威既廚機,

如果係高玩駕駛的話......殺傷力百倍........

回復 支持 反對

回復 4# ericlf2007

希望佢唔好r後黎個反反格,咁的話真係冇得輸
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 6# 小KAI軒

呢部機我打死都唔會用==
回復 支持 反對

回復  小KAI軒

呢部機我打死都唔會用==
leepopo 發表於 22-8-2014 02:17

隻紫迷半夜自己開電腦再R黎望實你:D
回復 支持 反對

【官方又打自己臉】系列

照咁睇,2個月內必下修,否則泡菜仔一定暴動

首先武裝+火力無可挑剔,射又得, ...
ericlf2007 發表於 22-8-2014 00:25

沒限血的抗光不是問題
畢竟旁邊的FAUC也有,CBX3也一樣
不過配置八刀嘛....
下修不是一定但也大機率,不過應該沒有很慘就是了
猜測頂多修RW2的攻擊力,Beam Mag.的彈藥數量,RW2/3的Reload吧
性能大概是修Mode 1的攻擊力或者像某武士一樣修近戰火力,不過這防禦力啊...
比起這台我更期待Turn A會被怎樣修理wwww

你說死路一樣...不一定
說抓人得先過CBX1KKFC的關,汎用難打下來的有Turn A[MLB],說近戰又有雖然被下修但也不算好打的God
最重要的是這三台不是什麼禁用機,要遇上也不難...
回復 支持 反對

護身機關槍
打得痛又OP
唔痛又唔想用
之後刀mode 唔知個2武判定如何
不過設計得唔太好咁囉
留名等睇FA Unicorn 覺醒mode;P
回復 支持 反對