打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 1月23日韓國Server更新測試視頻

8刀WO~唔好咩?
回復 支持 反對

變態的八刀機,不過那係數也太低了吧??還是007的防太高了??還要一連串的格鬥連擊,還要大技是地圖炮,什麽跟什麽,太跳tone了...
乍看之下,跟007比起來,007抓人應該比較容易哦
回復 支持 反對

變態的八刀機,不過那係數也太低了吧??還是007的防太高了??還要一連串的格鬥連擊,還要大技是地圖炮, ...
nicktsh 發表於 22-1-2014 22:56

太高或者一般系數,已經足以秒殺對方,
種變態過順佐啦...
回復 支持 反對

首先 多謝分享
然後 樓主 係影片 唔係視頻

xn: 泡菜終於肯出raiser sword
早唔早d呀?

創建: 冇五刀 唔緊要 
其他都好似幾好
點解影片中射某個角度時 二武同r後一武個光束會消失左 而又打唔中敵人? 係bug?
((有d似gundam conquest個炮彈炸唔中bug... 

gp04: 你唔好咁量產內置瞬狙得唔得呀
你乜撚野新機都內置瞬狙 舊狙機使玩? 
不如全部都內置瞬狙算啦

熊霸san: 綿花攻擊笑左... 
點解二武有彈道 
居然有專技
狗泡菜 唔通成個bf系列 就因為創突係改自seed機所以冇專技? 
你好野
話你知啦 我睇住你架
上次出無pakage版 已經講過隻A機虧到咁 會唔會成個系列主角機(甚至配角) 得創突冇專技
死啦 烏鴉口
睇死你X魔王同Felini一定有專技
冇既話我切
戰國迷惘頑駄無就唔知喇
aila果d隱形浮炮睇怕係sd都冇乜用

尼爾: 又一泡菜傑作 諗好哂 都係用番個紅衫技
點解? 肯定上次露娜做得好左 又比人投訴seed機太勁
所以今鋪唔會再犯
而且睇死左你 用個咁既技 唔係尼爾專用 就冇人會要求佢放落傳說度
比個冇硬直既飛彈你算好喇
狗泡菜 你好野

F2: 幾時可以buff番隻超古代渣古既刀速呀 
呢隻唔係綠色 好難有愛

R前3樣係近攻~但必殺係MAP炮
會唔會奇怪左D
fung307 發表於 22-1-2014 16:51

raiser sword嚴格黎講係格鬥 ((被打
泡菜優待00 慣左
我諗緊 前排先出完無正+流星 又係全格機
無正贏霸體 xn贏dash attack
不過最重要係你xn又有專用量子技
雖然r後d射擊大家都咁難用
咁多高級00機 話唔定有日泡菜黚驢技窮 出多隻SS既xn 00

話說我以前諗過 第二季果三隻會係AS 得00係S
因為我曾經深信雙爐勁過單爐 所以希望做出等級差距
而家好多人鬧00太多S
原本我其實都冇咩怨言既 S咪S囉
弊在你隻隻都咁優待
好啦你優待冇事
但點解要虐待seed機? 
真係火都黎埋
我本身都唔係咁中意seed既劇集
但童年既高達形象比你咁糟質法 佛都有火啦
泡菜佬—呀唔係—係辛奇佬既智商冇得救 ((facepalm

講多左tim
其實00既最高等級既機咁多外傳機又咁多武器 的確幾難出架
不過咁耐努力 好似都7788喇
應該係差三隻? 七槍智天 三舊背肌熾天 同埋三妹既權天
其他系列呢 黎黎去去d外傳機好多都係改低級d既機 因為其他系列既外傳著重以寫實戰爭應用為題材 得00有個勁多錢好得閒既天人將d超級機改黎改去
回復 支持 反對

XN Double O XN Raiser
基本和BR藍迷一樣武裝
回復 支持 反對

SR新安洲可以退役啦
回復 支持 反對

好cute
回復 支持 反對