打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] [轉貼]SD高達G 全新改版情報(三)!

再装填时间:17秒范围:1500...睇嚟嗰鉗連放唔到 ,要回填17秒,而且距離只有1500,又冇緩速,實用性唔高
BTW, ...
sdg917 發表於 18-7-2013 16:32

乜事講 "夾公仔鉗" 又會講左條鞭呢? 唔通你呢排很需要, 日思夜想.....

兩條鞭, X1(SR)裝填為15秒, 骨心(SS)裝填為17秒, 其他數據相同, 特效也是 "抽彈", 不過SS支弓弩好似好惡

雖然"漫貓"資料 "夾公仔鉗" "無緩速", 但睇返 "戰紀"資料, SS個 "夾公仔鉗" 是 "有緩速" 喎

不過最大問題是 "無追尾"

雙龍改(S), 夾公仔鉗, 裝填11秒, 判定是中距2700, 追尾+緩速,

骨心(SS), 夾公仔鉗, 裝填17秒, 判定是近距1500, 只有緩速..., 不過呢, 一武無格衝, 應該都幾邪惡

另外, 二武熱能短刀, 又喺另一個謎思, 判定為中距2500, 不過無特效, 殘彈1, 裝填4秒, 好似癈癈地咁喎

武裝一必殺: 亂舞型
光束斬馬刀
判定:近 距離: 800
係數:1200 攻速倍率:  延遲:
雀屏式碎擊弩
判定:中 距離: 2800
係數:485*9 攻速倍率:  延遲:
螺旋網鞭槍械故障
判定:近 距離: 700
係數:165 攻速倍率:  延遲:
盾牌血量:盾牌防禦: %

武裝二必殺: 亂舞型
光束斬馬刀無格衝
判定:近 距離: 800
係數:385 攻速倍率:  延遲:
熱能短刀
判定:中 距離: 2500
係數:800*2 攻速倍率:  延遲:
剪型錨牽引 緩速
判定:近 距離: 1500
係數:1100 攻速倍率:  延遲:
盾牌血量: 3000盾牌防禦: 80%
回復 支持 反對

乜事講 "夾公仔鉗" 又會講左條鞭呢? 唔通你呢排很需要, 日思夜想.....

兩條鞭, X1(SR)裝填為15秒,  ...
dragoonkwok 發表於 18-7-2013 17:19

冇原因,純粹想和SRX1改做比較...話說把無噴刀可以砍到幾多刀??
回復 支持 反對

次次介紹乜機都講到天上有地下無...
回復 支持 反對