打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] GASH?Beanfun?

回復  tomy09

其實你地個ac係咪之前借過比人/經過轉讓/道道都係用同一個e-mail/曾公開過e-mail  先 ...
MAKxCF 發表於 18-5-2013 14:35

之前我仲話自己pw無任何意義,10隻字有大階細階數字,e-mail又唔公開
不過之後都係俾人偷點
搞到我開始信唔過橘子
最近又話通訊鎖都會食點
BF個Facebook wall上面有幾個人講過
回復

我ac只係比自己用,冇比過人   
公開email都冇問題,重點係佢點知道我地ac先? ...
tomy09 發表於 18-5-2013 15:13

其實好大可能係大陸黑客/黑橙內部所為,事關黑橙旗下"瑪奇英雄傳"有唔少台灣玩家因為用BF又冇鎖而被盜帳.上個月開始有HK玩家被盜.唔信可以自己上巴哈睇
回復

其實好大可能係大陸黑客/黑橙內部所為,事關黑橙旗下"瑪奇英雄傳"有唔少台灣玩家因為用BF又冇鎖而被 ...
宗-__- 發表於 18-5-2013 15:53

越黎越覺得自己ac唔安全....
回復

http://www.facebook.com/photo.ph ... p;type=1&ref=nf
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... A=210895&tnum=2

我越來越唔放心
客服下下都話我地電腦問題
其實有無一次佢地肯負責下
回復

回復 52# 宗-__-

早半年己被爆
回復

回復 47# tomy09

我仲未升做BF
同埋..
個密碼改難D會唔會難撞D嫁?
回復

回復  tomy09

我仲未升做BF
同埋..
個密碼改難D會唔會難撞D嫁? ...
marypass654 發表於 18-5-2013 22:58

呢個當然,難d既密碼當然難撞d
回復

GASH可以合併嗎?
回復

[認真mode on]CSO咁做可能已經埋向滅亡,小弟之前玩既百變online,
要升beanfun入game,升左,個ser差唔多小左1/4人,而家又要執粒,兩樣相距兩個月,
可能已經表示唔想再做,唔係點會兩個月有咁大變化,我諗CSO只會步佢後塵
大家都應該要轉定game la[/認真mode off]
利申:係CSO+百變用左差唔多6000-8000 HKD,而家CSO gash帳ac唔記得左
由封測玩到而家,有D唔捨得
R.I.P 2008-2013....
回復

18日已被爆,好在好小$,只是$15,gm幫唔到我叫我call police(浪費時間)
回復