打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 遠古玩家分享依幾年玩天龍既一點一滴

以前初初見到人地把武器發光就以為系神器 ~,~
回復 支持 反對

刷棋係以前黎講係一盤好高深既學問xdd
回復 支持 反對

我都曾經以為發到光既都係神器
果時D 人好興一路刷棋一路吹水,好多時吹到D 棋魂出晒要放棄個任
回復 支持 反對

我都曾經以為發到光既都係神器
果時D 人好興一路刷棋一路吹水,好多時吹到D 棋魂出晒要放棄個任
:lol ...
wind_xo 發表於 29-3-2013 09:11 AM

我反而係去到92先做神器。。。連續33場三環吉。。。我一世都記得我d地獄黑仔王
回復 支持 反對

回復 14# ∼香B∼

我隻少林 (正身) 都係到8X級先做到第1把神,佢次次跟人刷3環9成係吉佢把神係靠幫副同波先儲到返黎
回復 支持 反對

回復  ∼香B∼

我隻少林 (正身) 都係到8X級先做到第1把神,佢次次跟人刷3環9成係吉佢把神係 ...
wind_xo 發表於 29-3-2013 09:44 AM

係..我都係靠幫副整神...
果陣邊有得刷燕架~_~ 應該係話..點夠做- -"

不過好彩到後期..我有返D神節運..haha
回復 支持 反對

以前既天龍係好開心既....以前我地呢D新手 雖然同依架D新手唔同  但係我地搵到以前既快樂 依架D新手只要開個喇叭 就可以帶到佢升102lv 甘仲有咩好玩? 以前我地刷副本 跑商 做任 又要去草王 記住曬出王既時間 仲要係甘死 呢下先攞你命#74 以前D人都係用垃圾裝 做任打怪番來既裝 依架D裝全部係蛋抽的 郁郁下80組都有人全56石 7-8星裝......玩左天龍甘耐 對佢既感情仲深過小學畢業果陣
回復 支持 反對

以前既天龍係好開心既....以前我地呢D新手 雖然同依架D新手唔同  但係我地搵到以前既快樂 依架D新手只要開 ...
杰尐' 發表於 29-3-2013 11:01 AM

係啊我好認同..以前低LV都係做任務拎裝備...
天龍所有任務我都做齊晒架...
去到80lv..終於充一次錢..的起心肝換門套..
係17173的模擬器到左試右試..又睇下人地的配裝
搞左大半日先決定著邊件門套...
回復 支持 反對

重拾以前既風味,搞個活動一齊重升,一齊刷野,玩門套裝
回復 支持 反對

回復 19# c.c_hin

呢個建議唔錯
回復 支持 反對