打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 其實sd衰咩呢?

server
回復

HK SD衰在WIN8玩唔到
回復

如果 改機 從來沒有韓廠被封 的話

我會在這裡嘈? 我唔會沒雙經時刷任刷圖 升機 升材料?

韓廠 我問你 你覺得2011年左右 港服sdgo人流上升 是因為什麼?

根本因為改機出現 韓廠你呢? 體諒新舊玩家? 你用多少年先發現 任 務難度 根本不是人玩

韓廠你韓服 搞多少活動 關我其他服 屁事 1年一張新地圖 新玩法都唔知有沒有

ai戰 出來只是用來刷人經而已 g幣機經呢?

點解我09年10月初玩sdgo 鋼彈試作3號機 史提蒙 升n個任都沒開齊技能?
當時見到oc系統 升oc會爆到得番特3 韓廠根本on 8+1 擺明昆錢
當時改機出現咩? _人卡怪出現咩? 當時用咩卡呢 esc+ctri+alt 房主按3鍵卡怪

韓服呢? 封左卡怪bu g 之後有沒有重新考慮過任務的難易程度?
根本就沒有 個人任 笑 限定誠實之心15場

現在sdgo同改機,3.5沒出現 的時侯而已
只不過當時開服初期多人而已 3鍵卡打任7 升經升錢...我還是覺得獎勵低
玩了1個月先剛好儲到42000g幣 沒錯一個月時間

試問一個g幣玩家 用一個月時間先儲到42000 拿到s機 自由高達 正義高達[38元]
材料分分鐘升80場或以上先升到特1合機"
玩幾個月後轉玩cso 韓廠呢 知唔知道其他服的情況?

轉玩cso期間 雙經先回來升機刷g
任務人經到士官定下士唔升? 你d任務是福利?
福利都是玩家之間搞出來

2010年尾 2011年3.5的出現 讓我刷圖  較多人願意刷圖 等6個月或以上先出圖.....
當時 平日都最少有50間房左右

bd的出現讓我的人經急速提高 人手刷的 相對容易儲錢合機
由20萬 升到75萬 而且係好有心機刷

到改機出現 我當時完全唔識改機....只能努力 和效率升機 儲錢 升oc
沒改機 的話 要花多少時間升機 浪費人生 雙經再多都沒有用 正常方法4分鐘完任?
更加表明oc系統 沒錢購機經 根本沒用理oc系統
改機1分鐘左右完任 而且我有動力升機儲錢合機 升oc

韓廠做的野 只懂得封封封封封 沒看清事實的真相
點解有改機 點解有bd 點解有3.5出來刷任升機
點解1-2年前有人說過 sdgo是依賴外掛 刷經刷g幣 改機誰創造出來? 是國服精英造出來
幫我地不用花錢購機膠 花大錢購機 最多m圖合機 有能力嘗試升oc 沒改機大把連特1都沒有的機

g1/9you唔係完全不知道我地刷錢刷經吧? 點解其他服封帳 我地沒有事?
假如韓廠直接管理其他服 有bd,有用改 就封啊 封帳 你有本事 用什麼吸引流失的人?
任務得150經 100g 開技二前要打多少場數? 時間長低回報 沒雙經就代表不用升機 不用儲錢?

韓廠直接管港服的話
有幾多人被封 有幾多人用過 你估是什麼真正 拉回流失的玩家?
是因為你更新? 是活動好都可以 1分鐘刷g刷經 之後願意花錢升oc?
花錢購機庫 延續下去?你封老玩家帳就沒指望 他們再付出一分一毫
開分身沒分錢大量時間 被封 倒的是沒大問題

1千萬人經或以上 找誰人手玩?
根本沒可能 人手玩

覺得sdgo很騙錢 都是韓廠搞出來
又要購機庫 購防爆 購經膠

就算g改又如何
如果現在改機還在港服任頻會沒人? 唔洗等雙經先努力升機吧?腦殘韓廠

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
kennylam25 + 1 唔俾bravo過唔到自己個關

查看全部評分

回復

別忘了最基本的一項:[玩家的行為趕走了其他玩家]
回復

應該加多一樣:經常派錯野
回復

小學雞太多計唔計?
回復

韓廠 我問你 你覺 ...
永恆fung 發表於 26-3-2013 07:55

雖然我好同意 任務太難,G幣太難借
但都唔應該將 改機,跳水正當化
人地爛設定坑錢唔代表你可以用非正當手法黎玩

而且印像中HF防爆係G幣買, 跌一跌都唔太痛
OC坑就最多坑經膠錢,要罵就罵KF防爆係M幣買
回復

廢到講唔出
回復

韓廠 我問你 你覺 ...
永恆fung 發表於 26-3-2013 15:55

I can't agree anymore~!!
回復

衰服飾態度
回復