打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 《SD高達》伺服器登入異常補償說明?!

我就真係唔知樓上邊個用條j諗野既話人老母死左係好情況先啦下:0)
你知唔知我等登用番你呢隻低智能想法 ...
hkkoko 發表於 18-3-2013 12:32

未解決好就唔洗補償?
姐係話呀媽未死就唔洗孝順?
等死左先話上香好孝順 :O)? ...
hkkoko 發表於 16-3-2013 16:24

係囉 ,原來你都知老母死左係壞情況

咁應該而家孝順啦可?

咁而家個ser壞左 係咪應該等返好先再講賠償呢

聰仔面就人比既 架就自己丟

自己講埋d咁有趣既例子 好難怪比人入到

仲有我唔知你如何理解到 等搞好先賠償 同 要日日留起廢SER玩 可以劃上到等號(姆指

真係佩服今時今日中學雞既解讀能力
回復 支持 反對

係囉 ,原來你都知老母死左係壞情況

咁應該而家孝順啦可?

咁而家個ser壞左 係咪應該等返好先再 ...
難J子 發表於 18-3-2013 12:58

壞老母就唔洗孝順既:0)分析帝果然夠哂不孝子:0)

都係果句啦,分析帝話呢要等啲人開始走先可以補償既

早啲補償你就會死全家既 so sad
回復 支持 反對

壞老母就唔洗孝順既:0)分析帝果然夠哂不孝子:0)

都係果句啦,分析帝話呢要等啲人開始走先可以補 ...
hkkoko 發表於 18-3-2013 14:21

不知聰仔又點樣FF我講 壞既老母唔洗孝順呢?

等好返 = D人走?? 點解nakuz既小學雞全部都係咁諗野

呢d就係毒撚既腦補??
回復 支持 反對

不知聰仔又點樣FF我講 壞既老母唔洗孝順呢?

等好返 = D人走?? 點解nakuz既小學雞全部都係咁 ...
難J子 發表於 18-3-2013 14:39

講野有破綻就唔該認左佢啦:0)
成曰冇野講就搵啊聰仔出泥diy,你唔悶我都悶啦:0)
我又信你個ser lag 到柒下柒下咁你仲會玩出天與地lo :0)
伯母香左先泥上香唔該哂:-D
回復 支持 反對

講野有破綻就唔該認左佢啦:0)
成曰冇野講就搵啊聰仔出泥diy,你唔悶我都悶啦:0)
我又信你個ser l ...
hkkoko 發表於 18-3-2013 17:12

破綻起邊??拍武俠片呀!?「 有破綻 !

識唔識跟題目作答呀聰仔?? 講野中POINT、對題 OK??

你唔講老母死左先尼孝順呢一句我都好難知你係聰仔

我諗呢度冇乜邊個睇得明你第三句up乜 ,唔夠潮呀sorry囉聰仔

我諗我老母未死 都唔會有人上香 多謝關心

不過你老母未死 我都會幫你上柱香先既不孝子
回復 支持 反對

請消費後再作出對某遊戲公司意見 完)  
MK哥應該有消費吧近期
回復 支持 反對

破綻起邊??拍武俠片呀!?「 有破綻 ! 」

識唔識跟題目作答呀聰仔?? 講野中POINT、對題 OK??

你 ...
難J子 發表於 18-3-2013 19:04

係咪技窮姐,成日令聰仔出泥抄冷飯 :O)

破綻起邊? 依加個SER未搞好係咪就唔可以補償先 :O)

補償左係咪你會死全家先 ?

廢SER自然有人走架啦,唔通仲好似你咁日日渣住SD啲機係度DIY咩 :O(

無人幫伯母上香,我第一個幫你個不孝子搞搞佢 :O)

BTW天與地都未睇過我真係有小小懷疑你係咪果D打橫泥講既共狗 :O)

請消費後再作出對某遊戲公司意見 完)  
MK哥應該有消費吧近期
聖庭 發表於 18-3-2013 19:16

仲話官方板主和
洗錢先可以講野咩意思 :O)
有錢就係上帝??? :O)
大Q把金幣墊緊煲低啦 SO SAD
唔通我地偉大既消費主意官方板主仲有哂錢係呢隻就泥汁既GAME上邊 ???
回復 支持 反對

對我來講 出報喪同V2AB已經是大大的補償了
回復 支持 反對

係咪技窮姐,成日令聰仔出泥抄冷飯 :O)

破綻起邊? 依加個SER未搞好係咪就唔可以補償先 :O)

補償左係咪 ...
hkkoko 發表於 18-3-2013 19:49

鍾意叫你聰仔就叫技窮 ,又起度FF

呢d都叫破綻 ?? 真係得啖笑

原來我有講過 個SER未整好就可以唔賠償

換言之 依你之見 個SER整好就可以唔賠償 ??

咁最近幾次雞瘟賠償你係咪冇份收?? 係咪放起禮物箱??

SORRY 聰仔 ,我真係LOAD唔到你句DIY同天與地 好深奧 得你d潮人先明

麻煩哂 代我老母多謝你

唔夠講就話人地打橫尼講 ,我條女平時都係咁咖
回復 支持 反對

鍾意叫你聰仔就叫技窮 ,又起度FF

呢d都叫破綻 ?? 真係得啖笑

原來我有講過 個SER未整好就可以 ...
難J子 發表於 18-3-2013 21:04

泥泥去去都係聰仔聰仔FFFF ,技窮就認左佢啦唔該

係咪應該等返好先再講賠償呢
難J子 發表於 18-3-2013 12:58

換言之 依你之見 個SER未整好就唔可以賠償啦 :O)

咁最近幾次雞瘟賠償你係咪冇份收?? 係咪放起禮物箱?? <唔好離題啦唔該 :O) 我收唔收關賠唔賠咩事 :O)

問下你條女沖涼有冇DIY咪知咩係DIY LO :O)
.
.
.
.

如果毒令都會有女的話
回復 支持 反對