打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 出一半唔出一半 (刷死人咩)

國服出真元個陣有出埋新髮型個D HK乜都無
回復 支持 反對

想你抽蛋佢話52元太平200元先有仲要唔一定
回復 支持 反對

咁鬼貴仲要機率先得100真珀
唔玩真元就是了
回復 支持 反對

一早講左 真元呢d糸超超超食錢野 如果你唔攪真元 今次改版對你冇影響 一切無變 但上真元裝配 一去到升2級後 開始黎 愈靚真元愈嚇死 先講抽藍色以上真元 我用幾千元珀都未中過 不知是否未開放定我黑呢..呵呵 升真元lv 2升3 藍色要300元晶 看見都眼突;再3升4不敢想像 唔入點換元珀;靠刷野...咁(唔刷一定無 刷左唔一定有 而且出率低)真糸夠你玩幾年 所以到有得買時 好多人都算啦 比錢佢啦 當做善事吧..呵呵g1又得米 我地又比坑 講了一堆廢話 大家都看悶;然而希望大家量力而為 心明就不用多說
回復 支持 反對

出左真元 研究左2日
中肯D講
日日KEEP住刷野  
要有一身綠色真元
20%左右 其實唔算難
唔洗用錢 多D刷野
最少多1M血 其實都OK既

2埸飄 4絕3次 燕3次 快活3送1粒
9次  當你出3分1  一日我估3粒都有既
仲未計舊3 555呢 有15次機會出
1日3粒真元珀= 300碎 20抽一次 =15次
一個月30日 =90粒真元珀 9000碎片 自己計下啦
我當你粒粒都係白色  450個白色  賣出去幾多元晶?
記住 你係靠刷野 唔係用錢~ 幾個月後 我真係唔信無一身5級綠色真元
5級+21%百分比
有D人一日出5-6粒真元珀都有

出咩色 依D係睇運嫁姐
當然 你抽得比人多 出既機率實多番D
回復 支持 反對

慢慢刷下副本 享受下遊戲樂趣啦 小云
rictong 發表於 23-1-2013 12:55

享你個頭
回復 支持 反對