查看: 8679|回復: 99
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 總要有個了結 版主鎖post吧

關閉 [複製鏈接]
2樓留言既不知所謂;人地好POST上黎,你都要攻擊下人先安樂。
回復 支持 反對

好心貼圖講價錢比玩家聽,反而比人話
又岩既 入到GAME都知咩價
更新前有睇GOFB既 又知咩價
唯一可以幫忙兜
就系話比D準備買點既人聽咩價
可惜,系現代社會往往都系
好心做壞事
搞到火藥味更甚
原本都吾想打呢篇
但見到樂古SD板某些用戶留言帶攻擊性(我敏感!?)
成日都見到D帖的確系廢(例子呢?!)
但系個有呢個板既版規寫明
討論遊戲內的一般話題
討論一下SDGO既事
1.心水清既玩家 & 之前有買SS M圖既玩家
應該都知道價錢,對這類人 ,
此帖可視而不見
2.OOR 萬眾期待既SS機
有些玩家一早齊料但又一直無G/M圖出
只有咩咩包,抽獎等先可以得到
那此帖 對呢一班玩家 有其幫助
起碼知道甘次OOR算系平民價,吾會好似C子開大口,抽盡抽乾水
因為實有D玩家系學生未有工作收入,用零用錢買ETC.(現在應該還有吧!?)

我都承認
我吾應該甘話2樓,但我真系忍吾到手,想打到自己既想法,黎發洩不滿
板主心水清,吾會加入論戰,順便又花生一下,睇下邊個忍吾到打粗&俗語
又可以扣下分

好心開帖但換來自殺式炸彈
變成傷己害人

可能二樓真系講下笑甘啦,
(話人系狗果D講系開玩笑LOL?)
吾打符號,又吾一定系開玩笑,但又吾一定系認真
正如講粗口吾代表我系壞

但系請你(地)日後留言,一定要慎重用字
廢時引起不必要鬥爭,煩到板主又傷人

如果樂古SD板有新手/新用戶 ( 偽新手/分AC ?!??!)一開帖就比人插到升仙
甘日後仲有冇新人會肯開帖呢!?
成日話樂古SD板風氣乜乜乜
其實米又系一班用字不慎重,其字帶有攻擊性既用戶引發,
(其實我也是其中一個幫凶)

小弟才疏學淺
不想再引起任何炮轟,講得吾岩可以插我,
因為話得人就預左比人話番
出得黎行.預左要還
有字打錯,請自行GET POINT

本人眼見
(注意系>>)!!!有意義既!!!新帖,
睇到2樓時既留言就不懷好意甘(注意系有某些帖,不是ALL)
實在看不過了

對不起 ;太長 , 辛苦閣下 雪亮的眼睛
非常樂意大家討論,但記住,  !!!!!!!!!!!!!一認真 , 你輸了!!!!!!!!!!!
(本人也是輸家)
回復 支持 反對