打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 總要有個了結 版主鎖post吧

關閉 [複製鏈接]
你自己睇清楚到底推番個帖上第一頁既留言係講乜先出聲啦唔該..
iamnotanyone 發表於 14-12-2012 00:41

你真係當我冇睇到留言係講乜先出聲?
回復 支持 反對

你真係當我冇睇到留言係講乜先出聲?
weasel乂銘 發表於 14-12-2012 00:43

你好似真係冇睇
推番個帖上黎既留言係#50
佢係講HWS一開始出圖係賣3480M
其後既留言,就只得兩個係有你所講既"抽水"成份
隔多兩個已經係你既留言

下 乜依家甘多新加入的,冇人知道HWS一開始出的時候系3480,
我部HWS一開起出就已經合了,果時系5 ...
MythQK 發表於 13-12-2012 18:01

俾條LINK你睇睇
http://news.hk.9you.com/article/gundam/readnews1.php?artid=2271
回復 支持 反對

你好似真係冇睇
推番個帖上黎既留言係#50
佢係講HWS一開始出圖係賣3480M
其後既留言,就只得兩個係有你所 ...
iamnotanyone 發表於 14-12-2012 00:48

不如你話俾我知一張ss圖賣既價錢有咩值得討論??
回復 支持 反對

不如你話俾我知一張ss圖賣既價錢有咩值得討論??
weasel乂銘 發表於 14-12-2012 00:53

你認為冇討論價值既野唔代表唔值得討論
X1同SERAVEE G幣圖價格都比其他S機G幣圖貴
邊個可以肯定G1以後出既所有SS圖都會係賣5800M?
尤其係00R呢部咁多人想合既機,G1賣得貴過5800M係一D都唔出奇
單係呢點已經有得講
回復 支持 反對

你認為冇討論價值既野唔代表唔值得討論
邊個可以肯定G1以後出既所有SS圖都會係賣5800M?單係呢點已經有得 ...
iamnotanyone 發表於 14-12-2012 01:05

咁我支持佢地討論落去啦喎

回復 支持 反對

咁我支持佢地討論落去啦喎
weasel乂銘 發表於 14-12-2012 01:08

人地發帖都係可能想比未知既人知道姐,畢竟00r都係好多人期待已久既機。有人話會唔會出設計圖優惠包,會唔會乘機加價,有人又未必即時更新到或者未番到屋企唔知等等(我就係啦,果陣仲番緊工,咁我都有用手機留意到),咁我覺得多個平台比人知無咩問題~況且5分有咩大不了????更何況你知唔等如全部人知…睇你d留言都知你係d自我中心既人…唔係成個地球以你為中心ok??況且可唔可以答我抽你水有咩好處??完全睇唔出~不如倒轉問番,你有咩價值可以比人抽水??同埋唔係做咩事都係為左有獎拎囉小朋友
回復 支持 反對

人地發帖都係可能想比未知既人知道姐,畢竟00r都係好多人期待已久既機。有人話會唔會出設計圖優惠包,會 ...
tsoikocn 發表於 14-12-2012 03:14

我反而覺得佢咁樣講冇咩太大問題...你睇下佢quote 個條友先...未做先審,未來人?未卜先知?咩叫點知gameone 佢會唔會以後d ss 圖都係5800m? 我就真係唔明啦
Gameone 個往績無錯係極度臭,但人地都未做件事出來.就走去審人話有討論空間???事情未做出來之前就唔好幻想人地會咁做啦唔該
回復 支持 反對

請留意發帖時間
dennis05 發表於 13-12-2012 23:38

3日前既晏晝3點
今日禮拜5,姐係禮拜2既晏晝3點喇
佢果日係4點開SER
咁又如何? 頂多比你早一個鐘知價錢
早一個鐘知我睇唔出有咩特別
我諗下次每張S圖都應該出番個帖
回復 支持 反對

人地發帖都係可能想比未知既人知道姐,畢竟00r都係好多人期待已久既機。有人話會唔會出設計圖優惠包,會 ...
tsoikocn 發表於 14-12-2012 03:14

咁以後每一個月出新設計圖都要開帖俾大家睇

俾你呢d要番工既人睇

唔好睇人地回覆就話人地小朋友
最低限度都影埋我張身分證放上黎證明我係小朋友先出聲
回復 支持 反對

其實我唔明點解另外一個post同一張圖就冇事
我post就咁多人爭論
回復 支持 反對