查看: 12025|回復: 138
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 傳聞帖.12月更新內容有...(另加對某版主對公會系統ga問題)

首先 我先係近期有版主對公會系統ga問題 作出個見解...
首先我只係覺得...不在其位.. 好難會明白當事情況去 ...
聖庭 發表於 3-12-2012 19:05

其實都係想講句12月傳聞出00R圖
唔係明年1月15日咩?
回復 支持 反對

上次單挑戰有人問gm幾時出00R圖,gm答"希望今年內能推出"
HOI159753 發表於 3-12-2012 19:14

我覺得明年1月15日
希望今年內<唔等於今年實出

國服可能吧 不過應該唔會完全跟足.....
不過又被我看到 國服 獄天+sr墜天
回復 支持 反對

回復 16# oOFrEeMaNOo

國服搞s白卡 但個回覆 回給誰?
回復 支持 反對

回復  永恆fung

我係話港服出s白卡-.-我個fd睇game書講
oOFrEeMaNOo 發表於 3-12-2012 19:20

我想問番 game書
   獄天去左邊?獄天去左邊?獄天去左邊?獄天去左邊?
   獄天
幸蛋出左?獄天幸蛋出左?獄天幸蛋出左?獄天幸蛋出左?
   v2ab幸蛋只放一個月?

白卡會唔會係明年 2月或次後的更新?<明年1月 出 =g1 唔識做生意

比我到明年1月出 流正啊 出新ss的話
回復 支持 反對

回復  永恆fung

我都唔想出s白卡啦(唔鐘意呢部野) 我夠想佢出hi-nu咯 尊馬幸扭都係一個月 ...
oOFrEeMaNOo 發表於 3-12-2012 19:34

v2ab都係一個月 跪求 上個ss 上個ss出幸蛋多少月 1個定2個
hi-nu出的機率高過墜天-.-我覺得

尊馬幸扭都係一個月姐

更正 12月獄天+白卡?
回復 支持 反對

回復  永恆fung

尊馬再上個ss己經是00r(1月出)(出左1個月)我都想出hi-nu先  韓服係出hi-nu先之後先s ...
oOFrEeMaNOo 發表於 3-12-2012 19:44

問題 今個月會唔會獄天+白卡<重點

另外 台服有個事實係 1個月墜天 突然下架無通知
國服 獄天+sr墜天

多數港服應該唔會走台服舊路 出sr墜天一個月突然下架 換hi-nu 敢得意
回復 支持 反對

HI NU下年

我仲有排霸住部野 做全港唯一一部強2EX左既HI NU 你唔洗諗 ...
小颯 發表於 3-12-2012 19:50

唔通你想港服 又做另1個台服?

轉帖 下面

4.SR頻頻鬧事

先是SR GP販賣機引發玩家不滿,後來又是SR墮天無預警下架
一直不知道HF對辣椒有什麼制約可以讓辣椒把SR處理的那麼慘
但這點真的無可辯駁,是辣椒自己搬磚砸腳

大家都知道SR會開賣是遲早的,但你就不要放豪言說僅此活動能獲得
大家都知道SR會下架是遲早的,但有破例或韓方真的有什麼計畫性要求,你好歹也要支會玩家

另外樂古簽名有沒有sr墮天? 只見sr hi-nu
回復 支持 反對

突自m 圖 00r幸蛋 同一次更新 < 我好記得
突自幾時幸抽 呢 <求人幫手

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 6amp%3Btypeid%3D357
充值最高3位 剛好一年後出突自m圖

2012年sdgo 大事回顧 去左邊? <重點 [頭痛中]

最多00r好像hws敢出
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4059774&extra=page%3D24%26amp%3Bfilter%3Dtype%26amp%3Btypeid%3D357
回復 支持 反對

港服sdgo 見齊 繁中 ,簡中 ,韓文都見過
回復 支持 反對