查看: 12020|回復: 138
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 傳聞帖.12月更新內容有...(另加對某版主對公會系統ga問題)

首先 我先係近期有版主對公會系統ga問題 作出個見解...
首先我只係覺得...不在其位.. 好難會明白當事情況去做野 有時唔係唔想做..
係處處被制爪... 有人想對你地好d 奈何好多野唔到戈位人兄去批俾你地...
我自問同佢地傾過計 我明佢地難處  有時真係想爭取更好ga野but   你要明白...
香港代理只係大陸再分出黎.. 有好多野.. 成日話乜野唔改唔改..
好多野我見佢地知就即時去做.. 奈何人地俾野佢地改先得架下.....   
希望戈位版主 同其他會員明白一下.... 假若你做一個代理商.. 你就會明白好多地方GA難處...

好..
聽日我膠UP其實都係想講句12月傳聞出00R圖 講完.......... 另外12月有好多野會搞(傳聞)

評分

參與人數 5Bravo! +5 收起 理由
難J子 + 1 唔知伺服器返左香港好耐? 俾0分 ...
lcw0918 + 1 聖爺說話有理0.0
藤星 + 1 有勇氣~夠理性~正中紅心
翼黑 + 1 同感...我同性性BABY同樣見解..因為我都知 ...
雷臣 + 1 勇敢護航!但伺服器搬反大陸已俾0分 ...

查看全部評分

回復

聖聖哥不如再爆D內幕出黎
回復 支持 反對

聽住先
回復 支持 反對

聖聖哥不如再爆D內幕出黎
最強的新手 發表於 3-12-2012 19:08

我見我朋友受咁多委屈又話無言之對 我先嬲嬲地出篇野姐........
回復 支持 反對

有好多野會搞!?
證明啲人開POST表達訴求係有用(?)
回復 支持 反對

望就望12月港服起死回生
回復 支持 反對

有好多野會搞!?
證明啲人開POST表達訴求係有用(?)
{} 發表於 3-12-2012 19:09

其實早就排好曬......係動漫節戈陣經已排到下年
佢地一早排好曬... 睇下批唔批咁解
回復 支持 反對

其實早就排好曬......係動漫節戈陣經已排到下年
佢地一早排好曬... 睇下批唔批咁解 ...
聖庭 發表於 3-12-2012 19:11

咁批唔批到底係邊個話事?
回復 支持 反對

望就望12月港服起死回生
最強的新手 發表於 3-12-2012 19:11

公會系統個問題其實 樂古有兩位版主同我同官方方面有傾個架啦..........
不過睇成唔成事好似係月尾先知
回復 支持 反對

首先 我先係近期有版主對公會系統ga問題 作出個見解...
首先我只係覺得...不在其位.. 好難會明白當事情況去 ...
聖庭 發表於 3-12-2012 19:05

其實都係想講句12月傳聞出00R圖
唔係明年1月15日咩?
回復 支持 反對