打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 北ser 人的自大=)

回復 1# fongkapan

南服亦有為數不少嘅人不滿你地嘅自吹自擂????????
SORRY WOR,我系南服我覺得北服幾好人,唔似得你咁,又唔系勁又周圍串串共
回復 支持 反對

尼路哥真喺去到"巔峰"啦
傳奇人物
吊!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
∼香B∼ -5 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

丐幫睇黎好抽過佢
自稱個度笑左
回復 支持 反對

我都係南服嫁喎
點解我唔知自己有不滿既
回復 支持 反對

妖.快D搵人撐第1啦!佢好似比人恰緊
不過應該都無事既 第1佢呢家猛料到挑機全北ser
丫我諗起以前玩南ser個 ...
莫菁兒 發表於 22-11-2012 16:31

我都想呢... 而家好似得罪左南SER大人物咁
但呢位大人物自命清高 瀟灑離去
而極多位跟隨呢位大人物既隱形居士 又不屑與北SER人談話
我仲邊有機會求恕呢...唉

SOR...唔係隱形 係隱世先岩. 人地地位極崇高呢~
唉...我又得罪南SER大人物多樣野
回復 支持 反對

我都想呢... 而家好似得罪左南SER大人物咁
但呢位大人物自命清高 瀟灑離去
而極多位跟隨呢位大人物既隱 ...
楓 〞 發表於 23-11-2012 13:21

希望主耶穌...
丫唔係..第一會原諒我之前既直言
丫係辱罵先岩
回復 支持 反對

楓係40樓先講完自己秒同石逍遙其實唔難
但90樓回應尼路時就避而不談
以楓一直嘅語氣黎講:你好似都冇回應到你理虧之處
用番自己語言:你好似都係逃避緊尼路指出你自大嘅point
回復 支持 反對

80組收皮喇,有HI用,記住我大名CK哥
回復 支持 反對

楓係40樓先講完自己秒同石逍遙其實唔難
但90樓回應尼路時就避而不談
以楓一直嘅語氣黎講:你好似都冇回應到 ...
索尼愛立信 發表於 27-11-2012 23:24

90樓咪講左 係尼路斷章取義
我係講過 80組丐要秒同石同組逍係唔難 簡單講即係同能力吧
相信睇過鍾無艷既數值 冇人會覺得我去到極限吧
但一隻4石逍有14M血 基本上已經達到極限
用一隻極限號 仲要無視技術呢一點 再問我秒唔秒到
明顯係佢避開我之前所講同能力既情況 難道佢唔係斷章取義?
咁我都指出埋佢斷章取義 咁仲有咩可以回應到?
況且我秒唔到14M血逍 又唔代表打唔贏14M血逍既- -

但佢講到自己一定贏我 但好明顯兩隻人有得打 究竟係邊個自大?
回復 支持 反對