打印 上一主題 下一主題
收起左側

[提供意見] ...請恕小人失言, 本人覺得有以下問題....

關閉 [複製鏈接]

1. 點解唔抄香港討論區咁, 幫會員解決生活問題?

>>for examples?

2. 點解只係賣遊戲廣告, 唔通遊戲廣告食水深d?

>>廣告位換取點數卡/爭取活動及論壇經費。
加上敝壇主要以遊戲作招徠,你有看過食肆為髮型店作廣告嗎?

3. 開創衣個nakuz既目的就係純粹因為樂古開創神既理想? 意思姐係淨係係香港網站比d網民知道你地既存在, 做一個配角? 我第一個印象係好似樂古係一個淨係有巨商資訊既網站, 你地需要大量資訊......

>>無法閱讀。
你想 說「開創衣個nakuz既目的就係純粹因為樂古開創/神既理想」還是全句 「開創衣個nakuz既目的就係純粹因為『樂古開創神』(將KYLE等人比喻作神)既理想」?

4. 遊戲害處大, 你地唔怕比人話你地幫遊戲商搵錢? 唔通你地同其他論壇有協議?
>>你可以留下電話,在下可以幫忙限制 閣下遊玩電腦的時間,一小時如何?

說真的,僅看自制力,你要沉迷我沒有辦法。

假如硬要我作出一些行動,那我就只好每逄星期一至五八時正都撥電話到 閣下家中提醒 閣下剩餘的遊玩時間。

5. 咁多板塊人流小, 點解唔考慮關閉一d黎節省網用費?
>>.......HOW TO EXPLAIN..
  樂古現在的網存空間很大。

6.
家中有個人電腦接駁互聯網的住戶百分比
        73.3   
        76.4   
你地有無方法可以引一d人去上樂古網?
>>我想暫時沒有閒錢去賣電視廣告,只能做的是盡量有最新的遊戲資訊吸引人討論及玩家瀏覽本壇

點解唔搵一d品質公司幫你地做一個品質認證?
>>申請正貨標誌嗎,OP

點解唔同商戶合作, 將意見書放係樂古到比d客寫落去樂古既板到, 等d客可以讚下d商戶?
>>閱讀不能.....抱歉。

點解唔提供服務比d小商戶係樂古到賣廣告, 幫佢地做生意?
>>敝壇人流日漸少了..我也想提高,除非像其他知名論壇有上萬人流,否則吸引不了其他類型的廣告。

點解唔個管理層專門將垃圾廣告帖清除?

>>我在唸大學的YEAR3,忙。
很多管理層都是盡量撥點時間出來管理的,總不會每天也有好幾小時去查看各個版塊,歡迎到投訴區舉報,感謝 閣下對敝壇的厚愛。

有無商業登記證?

>>作為一個超版,我不能回答,徑自查問kyle.t或anson比較好。
你地其實可以瓜分論壇市場, 你地可以做到係第一資訊論壇.....

>>i hope so.
不是妄自菲薄,我也在想要怎樣爭取人流。
曾有人跟我說轉型為X登般讓他們自由說髒話討論日本AV之類,不可能。
已有這樣一個論壇存在,恐怕畫虎不成反類犬。
而且我相信這不是大部份管理層的理想,至少不是我的。
我還不打算荼毒青少年,因為我的理想是當教師。
回復 支持 反對

以上兩位言論容我稍後再回覆,因為排版過於混亂,亦已夜深,眼晴負荷不了
回復 支持 反對