打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 新SER幻滅唔睇住D o靚

回復  rsnsx

你可以話喺因為限制左人數先拎到鳳古,但喺呢個就喺鳳古好玩既地方
假如長勝者沒有增加 ...
raymondfu 發表於 23-9-2012 11:50

我係針對#15既回覆 雖然句子唔係通順(今次鳳古邊個贏?咩叫幻滅嗮~) 不過以佢既回覆可以睇得出佢係強調緊今次鳳既勝利屬於邊個 我諗我唔洗解釋佢想講佢個幫會贏左鳳古掛? 而我就以佢回覆當作佢以為咁就贏左我地(惡人盟)

呢d都係我既猜測 有咩叫123ton出黎指證番我既錯處 而唔係你 除非你以幻滅成員身份同我對質

我而家擺明抽幻滅幫主水呀 你又理得我?你要護主我又唔會阻你既
回復 支持 反對

禁得意既你,我地幫主喺火毒抗,你搵個火毒抗既ec黎話佢比天山秒;P 得意之極
流野新ser最強天山單打小翼米又喺輸
回復 支持 反對

幻滅日日將<抗惡人>掛係咀邊
講到耶穌救世 自命清高咁-,-
有邊個打交唔係為自己
<抗惡人>唔好擺上枱做口號啦  晒氣
回復 支持 反對

1個好簡單既心理問題...當一樣野慢慢變成習慣(惡人亂殺), 你係唔會再覺得驚奇。但係如果有第2班做同1樣既野,唔知點解就會有堆人出來指証。
回復 支持 反對

禁得意既你,我地幫主喺火毒抗,你搵個火毒抗既ec黎話佢比天山秒 得意之極
流野新ser最強天山單打小翼米又 ...
123ton 發表於 23-9-2012 17:25

玩比武啦你嘈 你地憑咩抗到惡人?火毒抗?是但搵明教星宿都殺到你個幫主啦 抗得晒d屬都成問題

幾時都叫話 有種黎福地聖火地4掃晒佢 最後咪又係得立狗肥豬黎 你地隻小翼收完ca黎玩喇叭既?
回復 支持 反對

1個好簡單既心理問題...當一樣野慢慢變成習慣(惡人亂殺), 你係唔會再覺得驚奇。但係如果有第2班做同1樣既野 ...
andywilliam1 發表於 23-9-2012 19:42

立秋立春果班入得幻滅就預左佢搞成咁
回復 支持 反對

而家新ser真喺好悶 而定得升lv 掛善惡 之後就pps睇戲
清地3都懶左
搞到我有d想放ac 玩左幾m 放得幾千又唔捨得
樓主唔好玩天龍la哂錢到死
回復 支持 反對

隻失落....d火毒抗雞到-.-
血又唔見得好多. 屬攻又唔見得高.
隻80組第一逍 搞下個武魂.
尚多幾粒減毒抗 升番個5/6lv減抗雕都夠做喇...
不過唔知佢有冇咁既錢喇...
回復 支持 反對

我係針對#15既回覆 雖然句子唔係通順(今次鳳古邊個贏?咩叫幻滅嗮~) 不過以佢既回覆可以睇得出佢係強 ...
rsnsx 發表於 23-9-2012 16:24

#15的確是強調幻滅勝利,這是為什麼,是因為幻滅剛勝了鳳古.再爆喇叭多謝隊友,沒有1句踩低惡人谷
但對於惡人而言,他們的自尊受損,就開始發生喇叭戰,即使身為對敵幫會發生喇叭戰也是無可厚非,但要
在這事上,明顯錯不在幻滅,幻滅心情也可以理解的!始終天龍的規則,輸便是輸!
不知你是什麼心態,不過睇得出你為左一啖氣係到抽人水,天龍嘛...認真就輸了
回復 支持 反對

講咁多廢話托咩.
羸左鳳古有咩用.
戰意同幻滅 咪又喺一齊亂清人既幫.
回復 支持 反對