打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 新SER幻滅唔睇住D o靚

樓主聽講你唔係已經放棄左天龍...?
回復 支持 反對

回復 11# 呀楊

冇GAME好玩  又玩番天龍
回復 支持 反對

回復 10# chanchikai1234

長期福地;聖火無人搶場e_e
    日日7千怪到悶/_\
    咩叫做新SER預左比人搶?
    淨糸識搶地3好威好型?
回復 支持 反對

回復  chanchikai1234

長期福地;聖火無人搶場e_e
    日日7千怪到悶/_\
    咩叫做新SER預左比人搶? ...
mok55513 發表於 22-9-2012 21:16

甘好:loveliness:但我諗來來去去都係 惡人紅名夜魂d人升{:14_712:}
回復 支持 反對

今次鳳古邊個贏?咩叫幻滅嗮~
回復 支持 反對

講樣事實(普通人的心態):
幻滅搶場殺人(真係吾應該,你地咪仲惡過惡狗)
惡人搶場殺人(無計啦,佢地全服最勁,由佢啦)
就係呢種甘既心態令到幻滅好似好霸道甘...甘惡人呢?
吾通佢地吾霸道?只不過係你地習慣成自然,已經吾覺有咩問題
題外話:鳳古復仇者盟win中戰意盟,雖然人數係多過惡人,但吾會多好多
值明惡人吾係無敵,朋友們應該站起來對抗惡人!!!
(((沒有產生罵戰的意思)))
回復 支持 反對

樓尚講咁多野...咪又喺想支持惡人.
一句講哂
惡人幻滅冇個好.
戰意衰在霸90場 9清
幻滅就搶地3.9清亦有
回復 支持 反對

幻滅只不過係因為鳳古入場限制左戰意既人數先贏到

唔好以為咁就贏左天下啦 同海狗有咩分別?

有種就係90場開p 你地咪又係靠立狗果班反骨先出黎攞尾彩 真正夠打既有幾個姐?

幻滅幫主4石ec 專比天山秒 何其笑點
回復 支持 反對

樓尚講咁多野...咪又喺想支持惡人.
一句講哂
惡人幻滅冇個好.
戰意衰在霸90場 9清
幻滅就搶地3.9清亦有 ...
cth45678910 發表於 23-9-2012 01:49

;P我吾係支持惡人架@@
惡人90場亂清,周街都知,不過,這樣變成習慣,
後果就係人人都吾會再去爭取,這樣[惡人亂清]就變成一種法則[是沒有問題]!
幻滅搶地3,而我所見,係暑假期間係最常見,
但以我所知,到8月中幻滅內部已經傳出吾好再搶地3,(留意其他樂古貼子,有人曾說:最近幻滅的確沒有搶)
以樓主那個蘋果味是昨天才加入幻滅就即發生搶場事件,是巧合還是有他人安排,就真是不知道
回復 支持 反對

回復 18# rsnsx

你可以話喺因為限制左人數先拎到鳳古,但喺呢個就喺鳳古好玩既地方
假如長勝者沒有增加困難,那就只是一面獨大的情況出現!
同埋佢地都無覺得贏左天下,試諗下,對抗惡人甘耐,贏左一次鳳古,爆吓喇叭慶祝,都吾喺有問題
開頭既喇叭全部係多謝同盟(隊友)既幫助,相反喺惡人爆喇叭還拖;P
喇叭戰先開始,試問這可來自以贏左天下,你的言論實在值得反思反思...
最後果句幻滅幫主咩石,比人秒又關此事什麼關喺;P
真係唯恐天下不亂:shutup:
回復 支持 反對