打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 血量已突破200萬 (圖)

關閉 [複製鏈接]
朋友   你又知唔知兩年前天龍回溯    好多人全身5石一夜間冇曬(ps:我係其中之一)   裝都冇埋   個個話 ...
SHIH 發表於 14-12-2011 13:20

你呢個係另一個問題, SERVER發生意外情況而道致DATA有所損毀, 呢個屬於技術意外, 但我而家講緊係公司本身出手回收已售出商品, 呢樣係商業詐騙. 你搞清楚情況先
回復 支持 反對

有冇回朔都好, 呢個係另一個問題, 犯罪級數都唔同, 但我知道北SER 王SER, 開SER時候係有過好多技術問題, 包括DATA LOST, ACCOUNT EXCLUDING MEMORY, DATA TRANSFER ERROR, 等等.............對於玩家會有, 物品消失, 物品數量差異, 交易時失敗後物品特然消失, 呢D情況都屬於技術錯誤, 唔同而家講GAMEONE收回已發出嘅轉蛋活動, 我請大家搞清楚. 因為這品已售, 公司就算要回收都要買家同意先可以咁做, 係無事先告知情況下收回會有可能觸犯法例.
回復 支持 反對

2個字"屈晒" 100M血我覺得都圍得死, 畢竟GODLIKE 70M血都要瞓底, 但而家講緊一個DOUBLE有多, 我就覺得冇咩可能囉. 講真, 隻EC補一下都20M, 2-3隻EC同時補佢一下, 成60M血, 要打幾耐?
回復 支持 反對

回復  dannyboyho

你再囉幾雞野出黎都可以過30m 內攻武當  都時你重出位個佢啦明哥 o_O 我的說好聖 ...
獨劍行 發表於 28-12-2011 17:11

今時今日仲要攞幾雞野出來係天龍到? 你唔好玩我啦, 近期又跌市, 跌都唔止呢個數, 我有錢我諗下有好搞再賺多D, 我想買車多過想係天龍威囉, 溫仔又玩到咁樣... 我30M內攻都冇用啦, 最多咪打佢27000一下, 人地160M血, 我都冇佢扶格. 至於你份聖誕禮物, 等我返HK先再計啦.
回復 支持 反對

唉...200M血, 第一少林啦, 隻少林玄魔都唔會夠打, 屈血屈到咁, 冇得打, 玄魔輸出~1.5M一下, 溫仔輸出~1M一下, 問題係, 多一倍血......不過話說回來, 打交的確冇咩用, 絕對唔會打佢, 佢追住人地來打又秒唔到人, 講真, 睇就真型到冇得再型, 實際用途都係低D
回復 支持 反對