樓主: rogerchan432
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] [原創機評] 可愛而強勁的球狀物體---鐵球K型(新增影片)

我FD試過下,係打S重唔痛-.-
rogerchan432 發表於 11-7-2011 20:30

唔係搵S重黍比,而係跟本冇得比
回復 支持 反對

回復 18# rogerchan432

如果只可能up到oc4   ~     咁點加點好啊?????????????????
回復 支持 反對

你係街場唔加攻打s機=無力~- -真的= =我沒騙你= =
回復 支持 反對

回復  rogerchan432

如果只可能up到oc4   ~     咁點加點好啊?????????????????
choicy0505 發表於 11-7-2011 20:49

4速全攻較好
回復 支持 反對

你係街場唔加攻打s機=無力~- -真的= =我沒騙你= =
calvin5d12 發表於 11-7-2011 20:52

我試過,都打得到啵,不過唔多痛lol 同埋呢個家法打B-C場會好D
回復 支持 反對

2點極不同意
本人會戰都係打kb位的

第1不同意.配點:
本人的kb,打左年幾會戰都係用2速2機全攻
而呢個都唔係本人既特別點法,而係大眾點法,但被樓主無視了
第2不同意.sp:
kb的sp係好好用的,本人打會戰個陣,基本上除左對C機外
有sp都要盡量用,仲有kb爆必都好講究...
kb既技能中,係紅噴有比較大幫助,但係冇左紅噴都唔至於樓主咁講會死
更加唔值得唔爆sp去留技能
=============================
本人覺得可以改良一下的地方:
應該講下kb唔同環境之下用sp既方法(樓主可無視,因為樓主於kb sp既觀點同我唔同)
應該講下點走位,呢個你完全冇提及過,但係本人認為呢個係最重要的
回復 支持 反對

樓主的G很注名o_o
生物 發表於 11-7-2011 20:43

唔好留意呢D野-.-
回復 支持 反對

唔係搵S重黍比,而係跟本冇得比
lniong 發表於 11-7-2011 20:48

咁又係,S重開左技真係打左=冇打
回復 支持 反對

2點極不同意
本人會戰都係打kb位的

第1不同意.配點:
本人的kb,打左年幾會戰都係用2速2機全攻
而呢個都唔係 ...
karara691 發表於 11-7-2011 21:01

個點法講真,真係好小見-.-多數見人加4速全攻。
另外.招SP係盡量爆S機JE....唔係唔爆其他機,咁都會爆的.....
不過又唔洗極不同意掛-.-...

另外,改良果部份,我好多謝你給我的意見,下次我會盡量加番....傷眼抱歉
回復 支持 反對

小弟第一次打機評,請各位比少少意見-w-
小弟很喜愛叫鐵球K型為K型魚蛋>3<
-------------我係一條可愛的分隔 ...
rogerchan432 發表於 11-7-2011 20:10

介紹有問題,先行量產型是正式量產型的改進版?是倒轉吧?
又,RB-79K的15 Caliber只有120mm   
回復 支持 反對