樓主: kenny1996725
打印 上一主題 下一主題
收起左側

係PARTYROOM汁到頂PARTY HAT!!!睇到圖啦!!!

一級好似無附件? 咁啦您係MSN SEND比我 我幫您POST啦
MSN係 今晚ON
唔通您會話您無MSN?
不過咁仲有方法 您 ...
Prince` 發表於 4-9-2010 14:07

我今個星期唔玩得,要下個星期先得啊=.=,點解你地唔教我點先睇到張圖=_=??
我講大話黎做咩喎= =
回復 支持 反對

唔玩得你又回到? =_=
你原本幅圖唔使入 game 都有啦 =_=
講大話來 show off 囉 =_= 又可以叫「死充」或 ...
superyyy2002 發表於 4-9-2010 15:19

我d家人只係比我上網......唔比打機-.-

佢話文件過大咁點=.=??我只係搵到.png....搵唔到.jpg= =
show off係咪晒命@@???我覺得打機呢d野冇咩所謂=.=都係game入面有姐...不過拎到好開心XD.....所以先post上黎....點知又睇唔到張圖= =
回復 支持 反對

用小畫家縮細你幅圖(剪細佢,或者用「影像 -> 延展/扭曲」一項縮小長和寬各 50%)

跟住我上面紅字做, ...
superyyy2002 發表於 4-9-2010 17:07

姐係剪到得個partyhat定係個人+partyhat???
回復 支持 反對

=.=你地只係識得話人又唔教人,唔識有幾出其WOR ><
回復 支持 反對

=.=又係你地想睇張圖既,咁我新手唔識整ma >.<,
個附件等勁耐都未得
回復 支持 反對

upload到張圖啦!!!

回復 支持 反對

一級好似無附件? 咁啦您係MSN SEND比我 我幫您POST啦

MSN係Franzkchu@hotmail.com 今晚ON
唔通您會話您無MSN?
不過咁仲有方法 您有玩RS啦掛
入HK_NAKUZ_RS , 帶埋您頂PHAT SHOW比我地任何一個人睇
睇完咪信您 根本就吾駛POST圖
不過如果您覺得執到頂Phat就好開心, 我只可以話您無知
雖然我無Phat  但係就算我有 我都只會當佢係Junk
所以....... 想型想串想賜酒既, 省省吧。
Prince` 發表於 4-9-2010 14:07
upload都5識
access321 發表於 2-9-2010 22:57
又唔問你D fd又要樂古d答你, 你又唔明人地講咩, 玩rs又唔la識英文, 連條upload link都比埋你啦, 你仲想點呀 ...
Megarunes 發表於 2-9-2010 23:08
( Show Blocked User - kenny1996725 )  ...
乂呀仁乂 發表於 1-9-2010 23:02

access321 發表於 4-9-2010 18:50

你又只係識得話人好唔教你, 咪話我話你根本連一般電腦知識都冇
PS: superyyy已經教左你上傳方法啦, 你仲係 ...
Megarunes 發表於 4-9-2010 20:10
回復 支持 反對

哦. 係咪好有成功感呢小學雞, 由始至終我諗真心既得您一個
Prince` 發表於 5-9-2010 03:09

MSN係Franzkchu@hotmail.com 今晚ON
唔通您會話您無MSN?
不過咁仲有方法 您有玩RS啦掛
入HK_NAKUZ_RS , 帶埋您頂PHAT SHOW比我地任何一個人睇
睇完咪信您 根本就吾駛POST圖
不過如果您覺得執到頂Phat就好開心, 我只可以話您無知
雖然我無Phat  但係就算我有 我都只會當佢係Junk
所以....... 想型想串想賜酒既, 省省吧。
回復 支持 反對

【RuneScape 討論區】版規

《第二章》違規事項:
I行騙
  1禁止任何會員以任何方式對其他會員作出惡意 ...
燎原火 發表於 5-9-2010 20:31

唔好扣我分呀>.<
回復 支持 反對

俾著係golden就已經bam左你la-_-
swLco'saM 發表於 6-9-2010 11:52

bam咩-_-?
唔好以為自己識高登就好撚型-_-
golden只會bam露點/串@min7.7
回復 支持 反對