查看: 11727|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 邊個可以話我知BZO

關閉 [複製鏈接]
我好多個BZO箱。。打開之後系滴套裝,,
話咩要屬於BZO車輛系咩車輛來嘎?
邊個可以詳細滴話比我知呀。。

我→(亞妹)有       神秘獎勵。。。。
多謝。。。
請詳細話比我知。。。總有我有500M

現在車仔83LV
我要到幾多LV先買咩引擎同要幾多錢。。。。
要買咩類型滴引擎
架車仔系RC1
回復

只可以同你講BZO係抽蛋番黎既一部慨念車(如果我無解錯題的說- -)
回復 支持 反對

我好多個BZO箱。。打開之後系滴套裝,,
話咩要屬於BZO車輛系咩車輛來嘎?
邊個可以詳細滴話比我知呀。。

...
xxdd225 發表於 11-7-2010 15:44

引擎 每10Lv可以使用高一級的引擎
10lv

100lv - 2.0
110lv - 2.1
120lv - 2.2
130lv - 2.3
140lv - 2.4
150lv - 2.5

性能set (方向盤,剎車,輪胎)
每20Lv可以使用高一級
  5lv - 艾潤
25lv - 火焰

85lv - 天使
100lv - 精裝
125lv - 布裡斯通
145lv - 核心動力

級數 : [白名] > 競速 > 專業 > 特殊
可以用 [合成卡] 升級級數,合成有機會失敗,失敗後會變 [破壞的結晶]。
[ 注意! 如果使用 不同等級 或 不同級數 的話,是得不到 加成效果。 ]
※想跑得快就同一等級及級數的性能set。※
    各引擎 方向 剎車 滿屬性
1.4滿屬性引擎扭   8強化   8%  最大 200
1.5滿屬性引擎扭 10強化 10%  最大 250
1.6滿屬性引擎扭 12強化 12%  最大 300
1.7滿屬性引擎扭 14強化 14%  最大 350
1.8滿屬性引擎扭 16強化 16%  最大 400
1.9滿屬性引擎扭 18強化 18%  最大 450
2.0滿屬性引擎扭 20強化 20%  最大 500
2.1滿屬性引擎扭 22強化 22%  最大 550
2.2滿屬性引擎扭 24強化 24%  最大 600
2.3滿屬性引擎扭 26強化 26%  最大 650
2.4滿屬性引擎扭 28強化 28%  最大 700
2.5滿屬性引擎扭 30強化 30%  最大 750
2、剎車
  沒有級別差,只有配齊一套後的附加屬性上有所差距,所有特殊剎車滿屬性都是摩擦係數0.05轉向力度0.05,推進持續時間0.50
  3、方向盤
  沒有級別差,只有配齊一套後的附加屬性上有所差距,所有特殊方向盤滿屬性都是轉向力度0.10扭矩50紅色RPM50
  4、輪胎
  沒有級別差,只有配齊一套後的附加屬性上有所差距,所有特殊輪胎滿屬性都是輪胎摩擦係數0.10扭矩50最大RPM50
  5、推進器
  特殊推進器屬性什麼都加,加推進力度推進器強化的最好:推進力度最大可以50%推進器強化最大可以加50%

BZO係e部車:

回復 支持 反對

回復 2# NCPONG

咩???系蛋呀?
回復 支持 反對

回復 3# siukai633

我系要買特殊定系競速。。或則專業?
回復 支持 反對

siukai633 發表於 11-7-2010 03:53 PM

真有心機...拜服/______\
回復 支持 反對

回復  siukai633

我系要買特殊定系競速。。或則專業?
xxdd225 發表於 11-7-2010 15:55

特殊最好,但要合成出黎,e+你唔洗買住,等到你部rc1  85 lv 時就去商店買.
回復 支持 反對

回復  NCPONG

咩???系蛋呀?
xxdd225 發表於 11-7-2010 15:54

此為蛋(學名叫作"BZO膠囊")
回復 支持 反對

引擎 每10Lv可以使用高一級的引擎
10lv

100lv - 2.0
110lv - 2.1
120lv - 2.2
130lv - 2.3
140lv - ...
siukai633 發表於 11-7-2010 15:53

very good
回復 支持 反對

真有心機...拜服/______\
NuclearAsh核灰 發表於 11-7-2010 15:56

x2......
回復 支持 反對